Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Čaute all ... Mám problém koupil sem si nový sluchátka Konig ale nejde jedno sluchátko, ale jen když to připojim do PC, na telefonu fungujou obě ... ovladač na zvukovku sem přeistaloval, ale pořád stejný ... Neví někdo jak to vyřešit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 A nemáš náhodou špatný vstup (jack) co PC? Jiné sluchátka ti na PC jdou dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nekde v systemu nebo u programu mas nastavenej zvuk aby hral jen na jednu stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 A nemáš náhodou špatný vstup (jack) co PC? Jiné sluchátka ti na PC jdou dobře? Jojo další co mám doma do telefonu jdou v pohodě obě ... nwm čim to je ... a už sou i vyměněný ... EDIT: Už to mám vyřešeno dal sem tam redukci z telefonu (má to jak mikrofon tak sluchátka na jednom jacku) na kontaktech sou 3 zarážky a na normálnim jacku sou jen 2 ... viz: http://www.mobiliparts.com/images/adapt_25mm_35mm.jpg lock pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.