sbrother Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 potrebuju help koupil jsem si wifi klic a nejde se mi propojit nevim jak na psp mi to ukazuje obtaining ip adress a pak ze mi vyprsel cas pls ozvete se icq:418287261 dik ///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stiefell Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 To se mi taky stává tady u nás...JKMNET4...Connect...Obtaining IP...a nic :( zkus jiný připojení nebo jít k tomu blíž...A nebo tu bude něčim jinym což nvm :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Spatny nastaveni, mam stejne problem, pomuze mi nekdo po icq? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 O USB klici tady topic zakladat nemusime, tech je tu vic nez dost, problem je ze nikdo neradil a tak se vsichni chopili sance, kdyz videli moznost ho konecne zprovoznit. Nevim proc to je tak slozity, ze se to z celyho fora povedlo bez Dutche asi peti lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 wifi klic je na prd... musite mit zapli PCcko a sou s tim porad jenom problemy... ja si koupil router na 12 stovek a pripojim se na nem 300 metru od baraku...doporucuju spis router nez WIFI klic.... sice je to drazsi, ale nejsou s tim problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Ja sem si ho koupil ze je malej a udajne lehka instalace, takze sem si predstavoval, ze ho soupnu do kapsy a zajdu ke kamosovi atd., jinak bych si koupil wifi max, a asi mi nic jinyho nezbyde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 njn... klic je na prd... podle informaci ktery sme cetl tak ma mensi rozptyl a je u nej horsi odezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sbrother
potrebuju help koupil jsem si wifi klic a nejde se mi propojit nevim jak na psp mi to ukazuje obtaining ip adress a pak ze mi vyprsel cas pls ozvete se icq:418287261 dik
///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts