sbrother Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 potrebuju help koupil jsem si wifi klic a nejde se mi propojit nevim jak na psp mi to ukazuje obtaining ip adress a pak ze mi vyprsel cas pls ozvete se icq:418287261 dik ///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
0 Stiefell Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 To se mi taky stává tady u nás...JKMNET4...Connect...Obtaining IP...a nic :( zkus jiný připojení nebo jít k tomu blíž...A nebo tu bude něčim jinym což nvm :P
0 VINC Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Spatny nastaveni, mam stejne problem, pomuze mi nekdo po icq?
0 VINC Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 O USB klici tady topic zakladat nemusime, tech je tu vic nez dost, problem je ze nikdo neradil a tak se vsichni chopili sance, kdyz videli moznost ho konecne zprovoznit. Nevim proc to je tak slozity, ze se to z celyho fora povedlo bez Dutche asi peti lidem.
0 exist Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 wifi klic je na prd... musite mit zapli PCcko a sou s tim porad jenom problemy... ja si koupil router na 12 stovek a pripojim se na nem 300 metru od baraku...doporucuju spis router nez WIFI klic.... sice je to drazsi, ale nejsou s tim problemy
0 VINC Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Ja sem si ho koupil ze je malej a udajne lehka instalace, takze sem si predstavoval, ze ho soupnu do kapsy a zajdu ke kamosovi atd., jinak bych si koupil wifi max, a asi mi nic jinyho nezbyde.
0 exist Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 njn... klic je na prd... podle informaci ktery sme cetl tak ma mensi rozptyl a je u nej horsi odezva
Question
sbrother
potrebuju help koupil jsem si wifi klic a nejde se mi propojit nevim jak na psp mi to ukazuje obtaining ip adress a pak ze mi vyprsel cas pls ozvete se icq:418287261 dik
///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
6 answers to this question
Recommended Posts