Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak nakupovat na PS Store (KB)

Antabelus

Otázka

Ahoj,

mám komerční banku a brzo se mi dostanou do rukou údaje k mé virtuální platební kartě určené k platbám na internetu. Mimo jiné budu mít interCard a MasterCard.

Rád bych uskutečnil pár nákupů na PS Store a protože věřím, že zde to děláte denodenně, tak také věřím, že je tu někdo s komerční bankou a konkrétně mi poradí, co kde jak vyplnit, jakou adresu zadat (zda imaginární v US, nebo platnou v ČR) a podobné detaily.

Předem děkuji moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

bohuzel master card v sobe nese informace o zemi puvodu napriklad u X360 jsem ji tak nemohl pouzit, zatimco VISA ta ty informace nema = lze tam dat jakokoliv zemi.

zaloz si tedy mbank.cz (zdarma vedeni, zdarma 4 mesicni transakce, zdarma karta..) proste nebude tet to stat ani korunu, budes mit super Visa kartu se kterou muzes vsecko (a muzes vybirat ve vsech bankomatech bez poplatku)

Odkaz ke komentáři

• 0
bohuzel master card v sobe nese informace o zemi puvodu napriklad u X360 jsem ji tak nemohl pouzit, zatimco VISA ta ty informace nema = lze tam dat jakokoliv zemi.

zaloz si tedy mbank.cz (zdarma vedeni, zdarma 4 mesicni transakce, zdarma karta..) proste nebude tet to stat ani korunu, budes mit super Visa kartu se kterou muzes vsecko (a muzes vybirat ve vsech bankomatech bez poplatku)

Diky za odpoved, snaha se ceni, ale hodnota informace pokulhava u nuly.. Mám KB a ptam se, co bude nutne udelat abych mohl nakupovat (nejspise s eCard - tedy virtualni internetovou kartou, kde se pracuje jen s cisli a fyzicky ji nemate)...

mBank samozrejme nechci, dekuji za doporuceni ale nemam zajem, mam k tomu sve duvody.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu