asterix13 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 čus lidi mám dotaz jak se tak dívam na netu na srovnáváni grafiky v hrach PS3 a XBOXU360 tak graficky je na tom skoro vzdy lepe xbox jak je to mozne vzdyt ps3 ma vetsi vykon nebo snad ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 čus lidi mám dotaz jak se tak dívam na netu na srovnáváni grafiky v hrach PS3 a XBOXU360 tak graficky je na tom skoro vzdy lepe xbox jak je to mozne vzdyt ps3 ma vetsi vykon nebo snad ne ? to sou kecy... xbox na tom neni graficky lepe... ma mozna tak svetlejsi barvy ale to je tak vsechno... zkusil sem jak xbox tak PS3 a vyjde to nastejno... akorat PS3 jeste nejede na plno... za to xko jo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slexcz Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Hele nikdy nevis co jede naplno :) poradne to nevi nikdo jen vyvojari a ty to nesmi rict :) ja se k tomu stavim ze oboje dvoje konzole maj neco do sebe... a za sebe muzu rict ze xbox je strasne omezovanej co se tyce volnosti resp kopirovani mp3 filmu atd... zatimco na ps3 mas vse np... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Jestli myslíš to srovnávání na gametrailers tak to je docela podvrh, protože měli xko nastavený jinak než PS3 :) edit. já pozoruju občasný klesání framerate na xku oproti PS3..omalý načítání textur i když je hra na hdd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 syndrox diky slozitosti kodu pro ps3 defakto skoro nikdy nepojede ps3 na plnej vykon ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slexcz Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Suchac: Souhlasim ... To ze ps3 zvolila procesor vykonej jak krava a dala min vykonou grafarnu byla podle me blbost :D... protoze na 8 jadrovej procesor nikdo nebude psat poradne... protoze by mu to zabralo bud hodne let... nebo by se to vubec nezvladlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 jasne no... ale je dobry vedet ze ja tam porad naka zaloha oproti xku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slexcz Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 No je to jen pro to aby sis rek ze mas neco lepsiho :D ale jo vim co myslis :D mam to taky rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 o to ani tak nejde, za par let budou narocnejsi hry a xbox bude mit co delat aby to vubec utahl, zato ps3 bude v klidu je fakt ze nema moc vykonou grafiku, ale procak to vse dopocitava za ni, takze je to v poho, az bude prece jen problem tak vydaji novou verzi a nacpou tam vykonejsi grafiku a bude zas vse OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 sasa.lohr > za par let bude nova generace konzoli a ps3 bude na nic.. ;) vykon peknej ale krome vyvojaru pro sony jim to nikdo psat nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/obermaier/PS3/Global_spec.PNG sasa.lohr > za par let bude nova generace konzoli a ps3 bude na nic.. ;) vykon peknej ale krome vyvojaru pro sony jim to nikdo psat nebude... vždyť o tom to je ne ? aby každá konzole měla svojí exkluzivní hru a pokud možno co nejlepší... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix13
čus lidi mám dotaz jak se tak dívam na netu na srovnáváni grafiky v hrach PS3 a XBOXU360 tak graficky je na tom skoro vzdy lepe xbox jak je to mozne vzdyt ps3 ma vetsi vykon nebo snad ne ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.