Cr4sH009 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Cuss chci si kupovat nokii 5630 XpressMusic a nevim jakej shop vybrat...:roll: Tady je seznam obchodů - http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-5630-xpressmusic/?order=1 Kterej obchod je bezproblémovej ?? Chtěl bych aby bylo komplet balení (možno bez 4gb pametovky) a aby telefon byl uplně nový a cena by byla tak do 4500kč ! Čím levnější tím líp ! A kdyby se něco zkazilo tak ok záruka,prtože jeden nikdy neví :bash:... Moc dík za všechny vaše zkušenosti s E-shopama s mobilama....thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Krom těch, co tam máš můžu ještě doporučit tento: http://www.mobilky.cz/p-47427-Nokia-5630-XpressMusic.html Ty stránky, nic moc, vypadají divně:), ale kupoval jsem si od nich telefon asi před rokem a půl. Mobil se pokazil a bez nějakých výmluv ho opravili a vše šlape tak, jak má, takže spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 a od kud žes ho kupoval ?? přesně tu stránku pls :) EDit: Sry já to špatně pochopil....jinak z mobilky.cz jsem měl taky mobil a vše bylo ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 mobilky.cz VZIVOTE NEKUPUJ!!!!podvodnici,nejde reklamace vyridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 to je divny protoze já sem tam mobil posílal dvakrát a pokaždý spravily a poslali . takže u mě problém nebyl...jinak pls co si myslíte o těch ostatních shopech ?? jako třeba mobilsok.cz ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.