drako83 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Upgraduju sestavu. Deska : MSI K9A2 Platinum Procesor : AMD Phenom 9650 /4jadro Poradte mi jakej zdroj bych tam mel dat aby to utahlo Nejlip i s odkazy a cenove do 1900. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 doporucuju corsair TX650w .. cenove se pochybuje okolo 2,2k s dph coz si myslim ze za tak kvalitni zdroj jako je corsair neni zas tolik :) popr. bych se poohlidl po nejakem seasonicu,taganu,fortonu .. ;) 500W tam se vejdes cenove v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drako83 Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 500W bude stacit? No nevim kdyz tam dam do crossfiru casem 2 grafarny a ktomu 2 x sata disk a sata DVDRW tak se mi 500W zda malo nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madmaster Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Uplně bohatě bude stači Seasonic 500W - kvalitní a spolehlivé zboží,sám vlastním! cena je 1100,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 no nejlepší bude když napíšeš co máš za grafiku, podle procesoru a zákl.desky se nedá vybírat PSU ... Tady si můžeš vypočítat kolik ti žere sestava (neni to přesný, jen orientační) - http://educations.newegg.com/tool/psucalc/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
drako83
Upgraduju sestavu.
Deska : MSI K9A2 Platinum
Procesor : AMD Phenom 9650 /4jadro
Poradte mi jakej zdroj bych tam mel dat aby to utahlo
Nejlip i s odkazy a cenove do 1900.
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.