Zavorka Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 být vámi vyseru se na unban ae radši kupim nove xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Jn.Vyhodím 5600 a zas mě zabanujou...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 přesně. .koupím nový Xko, pak nový, pak nový, a zachvilku ze mě bude feťák, co nemá na bydlení, na jídlo, a prachy co ukradne bude dělit mezi drogy, a šetření na nový Xko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Přesně jak psal zavorka nezabýval bych se unbanem, který nepůjde, a raději koupil nový xbox bez flashe ten vám určitě nezabanují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 kdyz uz bych mel ject origo tak radsi ps3 protoze mi neprijde zrovna moc "lidsky" vybirat poptalky za MP hrani kdyz si platim origo hru ;) ... i kdyz je to "jen" 80-100kc mesicne furt sou to penize za co si muzu poridit neco jinyho x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 to teda, co jsem dostal už druhej ban tak jdu do ps3.Stejně nemá cenu řešit nějakej unban když vás mrkve s flashem zabanujou znova.Tomu nepomůže ani novej FW a live se prej má zdražovat :-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 no kdyz rozdal ms tolik banu nekde to musi nabrat zpatky takze vsem podctivym zvysi live:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 no kdyz rozdal ms tolik banu nekde to musi nabrat zpatky takze vsem podctivym zvysi live:) :cheesygrin::bash::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Mistři tak jak?:D Můžu někde na aukru koupit rozbitej box a na par hodin ho rozjet abych z něj stihl vyndat to S/N... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 OK. Na YT jsem našel jak obejít RRoD...Takže na aukru koupím porouchanou konzoli... Teď jak na ten CPU key.De tam něják dostat to starý menu? A co potom?Projížděl jsem zahraniční fora ale moc jsem toho nepobral...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 OK.Na YT jsem našel jak obejít RRoD...Takže na aukru koupím porouchanou konzoli... Teď jak na ten CPU key.De tam něják dostat to starý menu? A co potom?Projížděl jsem zahraniční fora ale moc jsem toho nepobral...:cry: je to pomerne slozita operace.... vlastne veleslozita a zbytecna protoze ti daji ban znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ofi1989 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 dobre kebyze mi nekdo urobi unban tak sa uz ani livko nepripojim len keby to nekdo dokaze sppjazdnit tie instalacie hier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 je to pomerne slozita operace.... vlastne veleslozita a zbytecna protoze ti daji ban znovu To je jedno aspoň se zabavim...:cheesygrin: Ne fakt jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 On už to někdo dělá? Jako přesně, na net a Live kašlu ale rozjet ten HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Delaji na tom hodne lidi ,ale nikdo nevi,jestli to vubec pujde.Je to zacarovanej kruh.Bud to pujde,nebo ne tecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 no nasel sem tenhle obrazek na JTAG :http://img200.imageshack.us/img200/3346/xenondiag.jpg kterym lze downgrade Dashboardu tudis smazani cele Nad tak potom i banu nwm to jiste mozna by to fungovalo ale spis ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 No já bych to chtěl tak xbox co mám tak budu mit na palenky a k tomu ps3 40gb na par origosek co bych mel jen na online. No ale jeste to je jenom sen. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Něco sem našel.. http://www.pakgamers.com/forums/xbox-hardware-faq-guides/8054-big-one-unban-yourself-live.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1112 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 nasel sem toto a mam stranku kde je ten program na ten unban je to americka stranka ciste jen o unbanech ale nevim jak ten program rozjet.pak jeste tohle http://www.youtube.com/watch?v=TsMmlu8corA a nakonec stranka s programama ne unban http://gx-mod.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 našel jsem tohle http://www.youtube.com/watch?v=qFSLvQAxmlU&NR=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Totální fake ;) akorád si zničíte dvouvrstvý DVD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Prostě si kupte novej Xbox a už si přiznejte, že unban na Live nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Nebo prostě neflashujte xbox jak nejvěčí lamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Nebo prostě neflashujte xbox jak nejvěčí lamy. Myslim ze je kazdyho vec co si ze svym xboxem udela a komu se to nelibi at si ....... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Jasně je,já jenom řikám že když už je někdo tak ...... a muže si hrát hry zadarmo tak ať aspoň neleze na Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.