RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 http://www.leafnetworks.net/ funguje to bezvadne narozdil od xlinku kai nebo xbconnectu...kdyz se nekdo najde (a doufam ze ne jeden) kdo by zaparil at mi sem postne svoje id. kdyby byly nejaky problemy ptejte se ale je to jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 tak ja bych dal ale dva lidi je malo dej icq dal bych MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 neva nemusi to bejt hned..hlavne kdyz tam par lidi bude a pobezi nam server ICQ 251888678 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokera Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 http://www.leafnetworks.net/ funguje to bezvadne narozdil od xlinku kai nebo xbconnectu...kdyz se nekdo najde (a doufam ze ne jeden) kdo by zaparil at mi sem postne svoje id. kdyby byly nejaky problemy ptejte se ale je to jednoduchy a myslis ze bys to mohl nejak popsat jak se to vubec dela? ja bych to urcite zkusil . jaky id myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokera Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 a fungujou taM VSECHNY hry nebo je to nejak omezeny co ta hra musi mit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 no budes se tam registrovat a vypnovat nick zejo..tim ID myslim prave nick...ten mi napises zbytek zaridim. jinak s tim programem neni zadnej problem...stahnes nainstalujes, regnes se rovnou v nem a jedes jen mozna budes muset vypnout firewall jestli se planujes pripojit se ke me vic nez jednou ( ;) ) tak si me asi pridej na ajsku //edit: prave ze narozdil od ostanich programu tady jednou hry vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 nazdarek urco dotoho jdu jestli budete parit dej echo na 239285744 zachvilec to jdu nainstalovat a rad testnu stacila by mensi komunita lidi co bude parit a jedem alespon stale friends :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 zajímalo by mě jaký smí být max. ping ,aby to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ja bych taky neco zaparil, ale tak pristi tyden.. muzem zkusit toho CoDa. Moje ID je Nicoolas_Doe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Přidejte si mě :) Majne ID je KingsCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 a fungujou taM VSECHNY hry nebo je to nejak omezeny co ta hra musi mit? ta hra musi podporovat system link..je to obdoba hamachi na pc.. a ping byl u podobnej aplikaci potreba pod cca 30ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 ja bych taky dal :) napište jen hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 co takhle v pátek Gears of War 1 ? jééj pardon modum za double post.. prosim sjednotit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jo ten sys. link sem zapomel zminit..chtelo by to nejakej list vsech her co ho maji takze sem pica jak sem psal ze makaj vsechny hry, ale cekal sem ze to vetsina her ma...ted cumim a SC nebo Forza 3 ho nemaj:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jdu do toho,asi na MW 2 a Fifu.S Xlinkem sem chytil nerva tak sem se na to vysral.Doufám že tohle bude zcela bezproblémové :D.Zítra to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jop MW2 bych chtel taky zkusit (aspon zkusit!)..najde se ted nekdo? Kings> poslal sem ti invite list her se system linkem http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games moc jich neni ale Halo, GoWy nebo CoDcka jsou lepsi nez dratem do oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 docela bych s nekym dal GoW2...(ban sice nemam, ale taky nemam gold :D) Kdo bude mit zajem at pisne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 GoWy kdykoliv ;) ale chce to vic lidi zatim nas je 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Mam sice 2 síťovky ale jedna je integrovaná na MB ,ale nevim jak to zapojit.Poradťe plz. http://downloads.leafnetworks.net/manual_config_for_adapter.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 nepotrebujes dve sitovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Koukam,ze to banovani je preci jen k necemu dobry.Doufam,ze se to tady rozrozte.(Ban sice nemam) Pockam kolik vas tady paranu bude a pak se k vam pridam.Call of Duty by jsem taky dal :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Tak do toho jdu: User ID: Grolldir Jen mi nejde do hlavy jak docílím toho že se to připojí na tuto síť a ne na xbox live. ( asi je to něco jako hamachi ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jo kdyby neco moje ID je "LenyXMD" ;) Btw kdyztak sem hodte navod jak to udelat to propojeni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 pripojeni neni nic slozityho..jdete na zalozku networks kliknete 2x na cloveka co zrovna hraje nebo co zalozil (nejspis to nemusim bejt vzdycky ja) a kliknete na connect to game server (je to cervene oznaceny na sceenu). pak vlezete primo do hry, date system link a nechte najit server. tak ted uz mi snad muzete prestat spamovat ajsko :cheesygrin: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Hele mě by zajímalo to stačí dyš mam xko připojený přes router nebo musim mít dvě síťovky? EDIT: Jo a dyštak bych do toho šel taky moje ID je Lama37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.