Sajmoska Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Přesvěčte někdo prosím moji přítelkyni, že je xbox 360 s 100 full hd lcdčkem důležitější, než zbytečná skříň do ložnice :? Já chci hrát!!!!!! komp sice mám, ale třeba star wars už mi nešly na max, myslím, že než upgrade kompu pujdu do xka. Nějaký nápady na přesvědčení??? :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Rekni ji ze Na xboxu muze hrat hry VIva pinata kde se staras o zvirata atd.. Ze to je sranda ze to muzeme hrat v coopu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Joo, v tomhle je každá rada drahá, to vím z vlastní zkušenosti :) ... U mě to probíhalo tak, že jsem si pořídil Xko, pak jsem začal mluvit o nové 127cm FullHD TV ale tu TV ještě nemám. Mezitím jsem totiž musel vybavit novým nábytkem kuchyň a obývák :) ... Tím jsem přítelkyni utišil (snad :D ) a TV je tedy další. ... Pak ale ještě zbytek nábytku :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sertr Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Hele bejt bez konzole je rozhodně přijatelnější než naštvaná přítelkyně. Kup skříň do ložnice, z kompem to zatím vydrž, ale domluv se s přítelkyní, že taky chceš něco pro sebe(Xko+tv) a dohodněte se co yb chtěla ona. Pak to musíš zahrát tak, jako že koupíme to nejnutnější do bytu xko+telku, pak zbytek a pak to co chce ona xD. Ale jako realisat ti doporučím - nejdřív si zařiď byt jak takš a pak až věci na zábavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebox Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 to bych vubec neresil a pokud bych to opravdu chtel a mel na to tak bych se ani neptal...jsou to prece moje vydelane penize ktere muzu utratit taky zo co chci ja nebo si zajdi do ikei a kup skrin za 2000kc a xko,vsak nemusi vedet kolik ta skrin stala:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak nejak jak rika sebox :) To jste vsichni takovy podpantoflaci? :D Kurnik chlapy udelejte si tady doma trosku poradek, ukazte kdo nosi trenky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 udělejte nějakej kompromis nebo se nějak vsaďte :D o to co bude jestli skříň nebo to co chceš ty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Přesvěčte někdo prosím moji přítelkyni, že je xbox 360 s 100 full hd lcdčkem důležitější, než zbytečná skříň do ložnice :? Já chci hrát!!!!!! komp sice mám, ale třeba star wars už mi nešly na max, myslím, že než upgrade kompu pujdu do xka. Nějaký nápady na přesvědčení??? :idea: Ja když jsem chtěl xko tak jsem ji koupil nejdříve myčku a za 14 dní jsem ho měl.Pak jsem toužil po LCD 107cm, vysvětlil jsem ji to politicky esteticky taky jsem upravil obyvak a je vše v suchu.( taková perlička na závěr tu LCD 107 uhlopříčku za 20tis mi nakonec koupila sama:cheesygrin: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak nejak jak rika sebox :) To jste vsichni takovy podpantoflaci? :D Kurnik chlapy udelejte si tady doma trosku poradek, ukazte kdo nosi trenky :) Teď to nemyslím špatně, ale z Tebe mluví věk :) ... Zeptej se táty nebo mámy a uvidíš, že taková sranda to zase není. ... Ano, kalhoty taky doma nosím já, ale jsou věci mezi nebem a zemí kde holt ženská má vždycky poslední slovo a svatou pravdu :) ... A nebo ano, dá se to udělat tak, jako že "paaaa, už mi nepiš" a koupíš si co chceš. Ale je to zrovna to pravý ? :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ver mi ze i pres vek uz nejakou dobu se svoji pritelkyni bydlim, platim najem a zarizuju byt:) Ale chapu jak to je samozrejme i ja to vidim jenomze proste nektery veci ony nikdy nepochopi. Kdyz si koupi lak na nehty za 300 taky tomu moc nerozumim ale neresim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 sezen si dostatek penez na oboji ( co treba pucjka ? ) ja osobne bych radsi udelal radost pritelkyni nez sobe ponevadz kdyz udelam radost pritelkyni tak mam radost ze ma radost ona :-) jenze pritelkyne uz neni takze si xboxu muzu koupit treba sestero :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sertr Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 sebox ty asi s ženskejma mco zkušeností nemáš co ? En3mY půjčka je blbost. i kdyby jim ji nějaká banka dala, tak ten úrok se nevyplatí kvůli zábavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Kompromis - skrin do loznice za to, ze pritelkyne ke spolecnym radovankam sezve kamaradku. A na Xbox bych se vysral! :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 taky dobrý já osobně souhlasim s kompromisem:bash: A eště bych dodal že na ten Xbox si eště furt můžeš došetřit :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Kompromis - skrin do loznice za to, ze pritelkyne ke spolecnym radovankam sezve kamaradku. A na Xbox bych se vysral! :P zatím asi nejlepší nápad v tomto topicu, co se tak dívám.... jinak abych nebyl OT: koupil bych jí tu skříň a xbox kdyžtak až potom...protože je pravda, že bych byl raději bez xboxu než bez přítelkyně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 zatím asi nejlepší nápad v tomto topicu, co se tak dívám....jinak abych nebyl OT: koupil bych jí tu skříň a xbox kdyžtak až potom...protože je pravda, že bych byl raději bez xboxu než bez přítelkyně.... jen to chtej predem...nebo ti bude jen slibovat jak me,,,ted uz vim, ze po banu dalsi xbox koupit bez debat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeCZko Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 U nas to bylo jednoduchy - pritelkyne koupila LCD a ja XBOX :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 U nas to bylo jednoduchy - pritelkyne koupila LCD a ja XBOX :-D To si na tom celkem vydělal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeCZko Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 To si na tom celkem vydělal :) Trochu, ale nesmime se rozejit :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rengen Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 zatím asi nejlepší nápad v tomto topicu, co se tak dívám....jinak abych nebyl OT: koupil bych jí tu skříň a xbox kdyžtak až potom...protože je pravda, že bych byl raději bez xboxu než bez přítelkyně.... ja bych radsi Xbox,nez pritelkyni ktera by odesla kvuli tomu ze sem koupil Xbox :thumbup: Proste pritelkyni musis vybirat peclive uz pred nakupama skrini a Xboxu abys mel jistotu ze ti nejakej cas vydrzi,musi byt ve vsem za jedno s tebou,teda aspon v tom o co jde tobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Hosi nevite jak presvedcit xbox aby mi povolil pritelkyni? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Hosi nevite jak presvedcit xbox aby mi povolil pritelkyni? :cheesygrin: Taky dobrý :cheesygrin:, to bude chtít novve softver :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 udelej ji decko holky maji silny matersky pud bude se o nej starat a ty budes mit klid na porizeni vseho co potrebujes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tohle je blbost podle mě..... celé téma - v tom se poradit prostě nedá. Buď k tomu nějaký vztah má, nebo vůbec. My si šli třeba koupit lcdčko s xboxem společně, stejně tak potom ps3 a hraju dost, ale je to v tom, že mě takové věci baví. Ale rozhodně bych začala nejdřív LCDčkem, protože to se ji líbit musí taky - jděte se podívat do obchodu a řekni, že se jí na tom budou hrozně líbit filmy a seriály (určitě se na nějaké dívá). No a xko už je oproti LCDčko jen malinká investice navíc. To už se dá koupit třeba za měsíc z další výplaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanleyman Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ja to udelal jednoduse -Koupil jsem ji na PC hru Sims 3 kterou moc rada hraje.Protoze byly neustale boje o to kdo si bude na PC hrat tak se ani moc nebranila koupi Xka jako nastroje ktery ji umozni plne se simikum venovat.Akorat je ted pruser ze na Xku objevila Fable 2 a ja ted mam jen ten pocitac a Xko je prakticky jeji :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts