Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Joo, v tomhle je každá rada drahá, to vím z vlastní zkušenosti :) ... U mě to probíhalo tak, že jsem si pořídil Xko, pak jsem začal mluvit o nové 127cm FullHD TV ale tu TV ještě nemám. Mezitím jsem totiž musel vybavit novým nábytkem kuchyň a obývák :) ... Tím jsem přítelkyni utišil (snad :D ) a TV je tedy další. ... Pak ale ještě zbytek nábytku :P

Odesláno

Hele bejt bez konzole je rozhodně přijatelnější než naštvaná přítelkyně. Kup skříň do ložnice, z kompem to zatím vydrž, ale domluv se s přítelkyní, že taky chceš něco pro sebe(Xko+tv) a dohodněte se co yb chtěla ona. Pak to musíš zahrát tak, jako že koupíme to nejnutnější do bytu xko+telku, pak zbytek a pak to co chce ona xD.

Ale jako realisat ti doporučím - nejdřív si zařiď byt jak takš a pak až věci na zábavu.

Odesláno
Přesvěčte někdo prosím moji přítelkyni, že je xbox 360 s 100 full hd lcdčkem důležitější, než zbytečná skříň do ložnice :? Já chci hrát!!!!!! komp sice mám, ale třeba star wars už mi nešly na max, myslím, že než upgrade kompu pujdu do xka. Nějaký nápady na přesvědčení??? :idea:

Ja když jsem chtěl xko tak jsem ji koupil nejdříve myčku a za 14 dní jsem ho měl.Pak jsem toužil po LCD 107cm, vysvětlil jsem ji to politicky esteticky taky jsem upravil obyvak a je vše v suchu.( taková perlička na závěr tu LCD 107 uhlopříčku za 20tis mi nakonec koupila sama:cheesygrin: )

Odesláno
Tak nejak jak rika sebox :) To jste vsichni takovy podpantoflaci? :D Kurnik chlapy udelejte si tady doma trosku poradek, ukazte kdo nosi trenky :)

Teď to nemyslím špatně, ale z Tebe mluví věk :) ... Zeptej se táty nebo mámy a uvidíš, že taková sranda to zase není. ... Ano, kalhoty taky doma nosím já, ale jsou věci mezi nebem a zemí kde holt ženská má vždycky poslední slovo a svatou pravdu :) ... A nebo ano, dá se to udělat tak, jako že "paaaa, už mi nepiš" a koupíš si co chceš. Ale je to zrovna to pravý ? :P

Odesláno
zatím asi nejlepší nápad v tomto topicu, co se tak dívám....

jinak abych nebyl OT: koupil bych jí tu skříň a xbox kdyžtak až potom...protože je pravda, že bych byl raději bez xboxu než bez přítelkyně....

ja bych radsi Xbox,nez pritelkyni ktera by odesla kvuli tomu ze sem koupil Xbox :thumbup: Proste pritelkyni musis vybirat peclive uz pred nakupama skrini a Xboxu abys mel jistotu ze ti nejakej cas vydrzi,musi byt ve vsem za jedno s tebou,teda aspon v tom o co jde tobe.

Odesláno

Tohle je blbost podle mě..... celé téma - v tom se poradit prostě nedá. Buď k tomu nějaký vztah má, nebo vůbec. My si šli třeba koupit lcdčko s xboxem společně, stejně tak potom ps3 a hraju dost, ale je to v tom, že mě takové věci baví.

Ale rozhodně bych začala nejdřív LCDčkem, protože to se ji líbit musí taky - jděte se podívat do obchodu a řekni, že se jí na tom budou hrozně líbit filmy a seriály (určitě se na nějaké dívá). No a xko už je oproti LCDčko jen malinká investice navíc. To už se dá koupit třeba za měsíc z další výplaty.

• 2 months later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu