Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LEXAR Memory Stick PRO DUO 16GB


richard44

Otázka

Hezký den všem,

rád bych se zeptal, zda má někdo zkušenosti s paměťovkou LEXAR Memory Stick PRO DUO 16GB. Oproti Sandisku mi přijde za rozumnější cenu a pokud mi nezáleží na rychlosti čtení a zápisu, což asi na PSP takový rozdíl nebude, tak by mi mohla i stačit, co říkáte?

Původně jsem si chtěl koupit SanDisk Game Sony PSP Memory Stick PRO DUO 8GB, ale pak jsem si řekl, že mi pravděpodobně kapacitně nevystačí. Přeci jen, .ISO hry mívají velikost i kolem 2 GB...

Máte-li tip na jinou paměťovku, nejlépe značky Sandisk nebo Lexar a v ceně do 1.500 - 1.800 Kč, budu rád, když se o něj se mnou podělíte. :)

Díky moc,

R.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Sice mi vaše příspěvky moc nepomohly, přesto vám oběma posílám každému po 11 points, protože snaha se cení. :)

Za nový, avšak plnohodnotný příspěvek pošlu 20 points, tak se, prosím, snažte. :)

Odměněno bude pouze prvních nejvýše 5 plnohodnotných příspěvků odeslaných do 13.11.2009, 14:00 hod. Každý uživatel může být odměněn pouze jednou. Výherci obdrží points nejpozději dne 13.11.2009 ve 23:59 hod. Zda je příspěvek plnohodnotný posuzuje odměňující.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky všem za názory, Shifterovi a Bunnymu posílám 21 points, i když Shifterův post se mi upřímně líbí více, Tyranovi pak posílám 15 points, protože ne tak úplně dodržel pravidla soutěže.

Aby se neřeklo, tak Dweight ode mne ještě obdrží bonus 4 points. :)

Jinak, karta (Lexor 16GB) koupena a soutěž ukončena. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu