Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Assasin, nejede mi

East

Otázka

Dnes jsem se nemohl dočkat této nové hry, okamžitě jsem ji stáhnul a hodil do psp, jenže když jsem ji zapnul, po ukázce hry se vás to zeptá jestli chcete autosave(nejsem moc dobre aj) když dám ano tak mi to dole píše Saving to memory stick, ale nic se neděje mohl ybch to takhle nechat celý den a nic.....pls help :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

je to něco s tim ISO souborem....kdyby měl špatně diver, tak se mu hra ani nezapne...muže mít poškozeou MS (máš no-fake?), ten staženej soubor muže bejt poškozenej (pokud ho máš ještě v pc, tak si ho znova překopiruj, mohlo se neco stát při prvnim kopírování...)

Odkaz ke komentáři

• 0
je to něco s tim ISO souborem....kdyby měl špatně diver, tak se mu hra ani nezapne...muže mít poškozeou MS (máš no-fake?), ten staženej soubor muže bejt poškozenej (pokud ho máš ještě v pc, tak si ho znova překopiruj, mohlo se neco stát při prvnim kopírování...)

klidne se to muze spustit, treba u GTA CTW na M33 driveru blblo, ze po uspani a nasledovnym spusteni psp to napsalo hlasku ve stylu: Please wait, loading UMD..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu