Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto fanklub - diskuze o Manze a Anime + Novinky z Anime a Mangy

Typan Cz

Recommended Posts

Manga 472 :

Boj KillerBee vs. Kisame. Killerbeemu dochází pomalu chakra, ale situace se obrací, protože Semehada projevila náklonost ke Killerbeemu a vrátila mu trochu chakry, ale i Kisame si vzal opět Killerbeeho zbraň. Uvidíme, jak to dopadne.

Anime 135 a 136 :

Sasuke vs Itachi. Střídají jedno genjutsu za druhým. Itachi odhaluje Sasukemu tajemství Sharinganu, ale i to, že zakladatel klanu Uchiha, Uchiha Madara, je naživu, a že připravil svého bratra o oči, aby mohl sám získat Ethernal Sharingan, a to samé má v plánu Itachi. Bitva začíná.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já vidím konec takto. naruto se střetne v boji se sasukem a jak je to již zvykem ukecá ho na svou stranu vylije si srdíčko, že ví jak mu je páč jiraya umřel atd. a poté se sasuke utká s mandarou protože sharingan vs sharingan a aby ho dokázel porazit musí se obětovat a umře. a naruto bude hokage nakonec :)

Odkaz ke komentáři

ja vim co mu dal, videl sem to jako obrazek na narutobase.net

udelal Kyubimu iluzi, jako ze Naruto je jeho mistr

takze mi chces rict ze

Naruto bude ovladat Kyubiho?! to by byla parada tvle.. ukaz ten obrazek xD

Jinak co doporucite za mangu at to ma blizko Narutovy.. (popripade anime + kdyby ne blizko tak aspon nejake zajimave a dobe,ale priorita je manga...)

Bleach ale prosim ne :)

Odkaz ke komentáři

tak jsem zvědavej co dal itachi narutovi navíc, bylo to z mangy jak na nej udělal znova to genjutsu a ten ptak mu vlitnul do huby narutovi :D

Já osobně si myslim, že Naruto dostal něco na obranu proti MS (tim nemyslim mrkvosoft :D, ale mangekyou sharingan), myslim tim něco, jako ochranu před Tsukuyomi nebo něco, co by prorazilo ochranu Susanoo, či ANTIAMATERASU nějakou blitku. Nebo možná všechno najednou ;).

ted dohanim dily a jak jsme videl special o tom jak byl Kakashi dite tak sem mel nahnano :(

fakt bylo mi uplne hrozne jak Obito umiral :( nevi nekdo co je s Rin ona zemrela jak 9 ocasa zautocila na vesnici? xD

Rin... jak Kakashi v jednom díle mangy/anime řekl, je Kibovo matka... a nebo je to jen pouhá shoda jmen, protože jsme se o tom bavili s kámošem a vim, že Kakashi někde někomu řekl ať jde za Rin a objevila se Kibova matka, protože Kiba jí říkal ,kaasan, mami.

ja vim co mu dal, videl sem to jako obrazek na narutobase.net

udelal Kyubimu iluzi, jako ze Naruto je jeho mistr

Takovýhle dohady si nech do školky... Ten obrázek s mangou a příběhem souvisí asi tak jako traktor, co za sebou vláčí močuvku.

škoda no ... až bude konec tak mi naruto bude chybět ... pak bude pokračování u konohamaru :)

sasuke at už zhebne vocas jeden ... je to kašpar :D buzna a nevím co ještě :D

Souhlasim... jen se prostě dobře narodil... ultimátní Kekkei Genkai.

Každopádně se mi líbilo, jak v jednom s posledních dílů byl Naruto na tý "party" a zkroušeně odcházel a přišla za ním Hinatka v tom oblečku králíčka a ten vůl jí řekl, že už ho ani ona nedokáže povzbudit... :love: ... Bomby bylo, jak Itachi v posledním díle anime vytvořil ten Kage Bunshin, když po sobě jebali ty shurikeny... z toho jsem málo nemohl. Itachi FTW. Jedinný, co se mi na tom anime nelíbí, je to, že se tam hodně odráží ta japonská upjatost a ten jejich velkej osobní prostor... Třeba v tý pasáži, jak Naruto zachránil společně s Chio-baachan Gaaru a nakonci si jenom podali ruce... to mi přišlo dost upjatý a nebo je to vidět i v jiných pasážích... prostě po tom, co se stalo, bych čekal, že člověku, kterýmu rozumí na 100% a pro kterýho by objetoval život nepodá jenom ruku, ale obejme ho. Nejsem žádná buzna to ne... ale asi mam jinej pohled na přátelství v takovýhle míře nebo nevim :D. Nadruhou stranu je tam taky hodně dobrých věcí z japonský kultury a za to jsem moc rád.

Odkaz ke komentáři

Manga 473 :

Killer Beemu přichází na pomoc Raikage a jeho družina. Ztracený ninja z Mlžné(s Beyakuganem) byl nalezen svou družinou. Sai přišel prozradit Sakuřin důvod, proč lhala..... (eRik: spokojenej ?)

Anime 137 :

Sasuke vs. Itachi. Itachi vytahuje Amaterasu, Sasuke se brání. Tento boj prověří schopnosti obou bratrů.

Odkaz ke komentáři

Manga 473 :

Killer Beemu přichází na pomoc Raikage a jeho družina. Ztracený ninja z Mlžné(s Beyakuganem) byl nalezen svou družinou. Sakura nelhala.....

Anime 137 :

Sasuke vs. Itachi. Itachi vytahuje Amaterasu, Sasuke se brání. Tento boj prověří schopnosti obou bratrů.

Odkud si to zkopiroval? :D

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Manga 474 :

Saiův klon vysvětluje Narutovi Sakuřin důvod lhaní. Přibíhá Gaarův tým, který Narutovi a ostatním vysvětluje výsledek Summitu Kage. Uchiha Madara se setkává v boji s Danzouem. (BTW Yamato uz by chtel rikat Kakashimu Hokage :))

Odkaz ke komentáři

Anime 138 :

Sasuke používá svojí bleskovou techniku Kirin. Ale tato technika není dost silná na zabití Itachi Uchihy. Itachi vyvolává Susanoo (bůh blesku) a mezitím Sasuke vypouští Orochimarovo Yamata no Jutsu, ovšem Susanoo jej zapačetí. Itachi umírá.

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu