Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto fanklub - diskuze o Manze a Anime + Novinky z Anime a Mangy

Typan Cz

Recommended Posts

co rikate na nove dily?:D ted to je mazec xD

diky za refresh, uz bych na tenhle topic zapomel :), takze tady je spoiler z novy mangy 486 ( shipuuden nesleduju, tenhle filler je na h***o

Manga 486 :

Naruto, Sasuke, Kakashi Sakura, Tobi a Zetsu se setkávají na jednom místě. Naruto se pokouší promluvit Sasukemu do duše, ale nakonec vídí, že to nejde, tudíž řiká, že jedině on s ním může bojovat (předtím se Kakashi pokoušel poslat Sakuru a Naruta pryč - chtěl zabít Sasukeho)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators

sasán, z čeho usuzuješ ? nechápu, jak někdo může fandit (bej fan sasuke) .. bleh

Naruto mu naklepe prdel, Sasuke je už skoro slepej, osláblej z předchozího souboje. Jenže se zase nějak určitě vypaří, nebo zmizí, prostě nějakej exitus bude na dalších 1 000 000 dílů ..

Odkaz ke komentáři

Zinglbí: Jak z ceho usuzuji ?

jinak podle me pro neho prijde Madara a zachrani mu ass.

Jinak bejt sasukeho fan: Ze zacatku mi prisel jako hroznej borec jak si daval gaaru a posledni souboj s narutem byl hodne dobrej je fakt ze ted je to vypsychovanej curin ale proste uz sem si zvykl a mam ho rad :D

Odkaz ke komentáři

Takže páni, Xtray umři, tady na týhle stránce to není tak pomalé a rychlost překladu je stejná, jako na mangastream -> http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=487&p=16 . Podle mě nejlepší manga od dob pein fight... anime stojí za Xtray (napíču), ano, mám holku, ba dokonce I'm feeling in love. Anime je dobrý jen v tom, že fakt nevim, co se stane v těch filerech, that's all.

Spoilery jsou k ničemu, ve stejnej čas, co vyjde jap. scan je už manga přeložená :).

K příběhu, řekl bych, že každýmu z nás bylo jasný, že sasuke si ty itachiho oči prostě bude muset vzít a to co nejdřív. Jak byl slepej itachi a to nepoužíval susanoo skoro a amatarasu málo. Dál mě překvapil Kisame... to je zmrdovina. Pak chci vidět, co má co psolečnýho rinnegan a Tobi... a včera na latině jsem se zamýšlel, že to kishi hooodně natahuje, a kdy už to tak trochu, jako vyvrcholí... Ale na kabuta jsem se těšil. jak kočičky na papání (to poslední přirovnání není metafora, nýbrž zasvěcení pochopí).

EDIT:// jsem hooodně zvědavej, jak bude vypadat Sasukeho ethernal mangekyou sharingan a taky ať se konečně ukáže ten Itachiho dárek Narutovi, podle mě hasičák na Amaterasu... Těšim se na ten dlouhej fight, kde se možná střetnou nejlepší oči s 2-3(bo co je lepší? rinne nebo ethernal? to podle mě nemá domyšlený ani Kishi) nejlepšíma (liščí a ethernal), kde se ukáže, jestli liška konečně uzná Naruta...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu