YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Jo uz jsem to zjistil podival sem se na kakashi gaiden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Tak, já mám mangu za sebou a jsem nasranej samozřejmě... Sasuke je zas neporazitelnej, jak jinak, když je to Kishiho nejoblíbenější postava. I feel much stronger a podobný hlášky. Tsunade žije, konečně se probudila. Ninja Aliance je na světě a Schizune zabránila Kakashiho jmenování na Hokaga. Naruto prohlásil, že ani on není schopnej sasukeho porazit... teď samozřejmě vystává možnost-> porazit a nebo jen společně s ním umřít, protože po tom ethernalu, co teď má... chm, chudák Naruto, chudák liška. Dement, co se narodil se správnýma očima... jeblo by mi z toho kokota, nejdřív dělá hrdinu, jak to všechno zvládne a když se z něj stane šlepýš, tak samozřejmě bobky u prdele a Madarko dej mi ty očička prosím tě nebo umřu! Karin se nám možná zabouchne do Naruta :lol:. A taky mě dostává jakto, že Naruto ještě neřešil s Hinatou tu její "lásku" :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 eRik: neresi to protoze je dost mozne ze je to gay kdyz si vemes jeho chovani jak chce furt šašukeho :D Jinak ten posledni obrazek z mangy byl prave hodne cool jak tam sedel sasuke s ovazanejma ockama se slovy: Itachis power flowing into me (nebo tak nak :D) a pak jiz zminovane i feel much stronger :D nahodou mi to prijde pomerne huste ale jeho ethernal bude vypadat jako hovno jelikoz podle madaroveho ethernalu by mel ethernal vypadat jako kombinace mangekyo puvodnicho vlastnika a mangekyou zmrda ktery je prave vlastni a itachiho mangekyo byl sam o sobe dost preplacanej tak me zajima jak to bude vypadat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Mně to říkat nemusíš :D... jde o to, že sasukeho MG SHRNGN už neměl na žádný "upgrady" místo... EDIT:// Tak anime docela slabý a čeká nás to i příští díl asi... pak už to bude jen bomba :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Řeknu to asi takhle... vyšla manga s pořadovým číslem 489 a jestli nechcete být totálně nasraný na Kishiho, jako já, tak jí ani nečtěte!!! Info o anime zítra :) Teda dneska večer a NE, nepoužiju EDIT, protože tohle je JINA zpráva... MANGA SPOILER-> Tsunade, Schizune a Kakashi-> žvásty žvásty žvásty žvásty; Ichiraku -> kuchtík, Sakura a Naruto -> žvásty žvásty žvásty; Hora Myoboku -> žáby se domlouvaj na tom, že Narutovi řeknou budoucnost a že mu uvolní tu půlku liščí čakry, kterou má v sobě, padne zmínka, že tím se i zdokonalí i "to" jutsu. (:lol:); Kabuto a Madara -> Jutsu zmrtvýchvstání a půlka Akatsuki zas běhá po světě, dialog by mohl být asi následující-> Ahoj Madaro, tady Kabuto, donesl jsem ti ty mrtvoly, co chtěl... Madara-> a dopíči, já je nemám kam dát... Kabuto-> Tak ti ne narvu třeba do prdele... I když tam ti spíš teď lezu sám, Deal? DEAL! Prostě mě to totálně nasralo... už minule to s Kisamem s těma očima a teď tohle... Stop with this making fucking bulshit Kishi!!!EDIT:// ANIME NEBUDE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 kdo koukl na poslední díl mangy (504) určitě ho dojal poslední obrázek -> http://mistrel-fox.deviantart.com/art/Naruto-Arigatou-173298729 nemohl jsem z něho, fakt emotivní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Jooo ten dil byl celkove dobrej :) vsadim se ze v anime z toho kishi udela pamatnej okamzik a nez kushina zmizi tak to bude trvat zas 2 dily :D Ale uz by mohla konecne nastanout naka akce ne jen flashbacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 ale dyt kushina uz zmizela, me by spis zajimalo, co bude delat naruto kdyz uz ovladl kyubiho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.