Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto fanklub - diskuze o Manze a Anime + Novinky z Anime a Mangy

Typan Cz

Recommended Posts

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak, já mám mangu za sebou a jsem nasranej samozřejmě... Sasuke je zas neporazitelnej, jak jinak, když je to Kishiho nejoblíbenější postava. I feel much stronger a podobný hlášky. Tsunade žije, konečně se probudila. Ninja Aliance je na světě a Schizune zabránila Kakashiho jmenování na Hokaga. Naruto prohlásil, že ani on není schopnej sasukeho porazit... teď samozřejmě vystává možnost-> porazit a nebo jen společně s ním umřít, protože po tom ethernalu, co teď má... chm, chudák Naruto, chudák liška. Dement, co se narodil se správnýma očima... jeblo by mi z toho kokota, nejdřív dělá hrdinu, jak to všechno zvládne a když se z něj stane šlepýš, tak samozřejmě bobky u prdele a Madarko dej mi ty očička prosím tě nebo umřu! Karin se nám možná zabouchne do Naruta :lol:. A taky mě dostává jakto, že Naruto ještě neřešil s Hinatou tu její "lásku" :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

eRik: neresi to protoze je dost mozne ze je to gay kdyz si vemes jeho chovani jak chce furt šašukeho :D

Jinak ten posledni obrazek z mangy byl prave hodne cool jak tam sedel sasuke s ovazanejma ockama se slovy: Itachis power flowing into me (nebo tak nak :D) a pak jiz zminovane i feel much stronger :D nahodou mi to prijde pomerne huste ale jeho ethernal bude vypadat jako hovno jelikoz podle madaroveho ethernalu by mel ethernal vypadat jako kombinace mangekyo puvodnicho vlastnika a mangekyou zmrda ktery je prave vlastni a itachiho mangekyo byl sam o sobe dost preplacanej tak me zajima jak to bude vypadat :D

Odkaz ke komentáři

Řeknu to asi takhle... vyšla manga s pořadovým číslem 489 a jestli nechcete být totálně nasraný na Kishiho, jako já, tak jí ani nečtěte!!!

Info o anime zítra :) Teda dneska večer a NE, nepoužiju EDIT, protože tohle je JINA zpráva...

MANGA SPOILER->

Tsunade, Schizune a Kakashi-> žvásty žvásty žvásty žvásty; Ichiraku -> kuchtík, Sakura a Naruto -> žvásty žvásty žvásty; Hora Myoboku -> žáby se domlouvaj na tom, že Narutovi řeknou budoucnost a že mu uvolní tu půlku liščí čakry, kterou má v sobě, padne zmínka, že tím se i zdokonalí i "to" jutsu. (:lol:); Kabuto a Madara -> Jutsu zmrtvýchvstání a půlka Akatsuki zas běhá po světě, dialog by mohl být asi následující-> Ahoj Madaro, tady Kabuto, donesl jsem ti ty mrtvoly, co chtěl... Madara-> a dopíči, já je nemám kam dát... Kabuto-> Tak ti ne narvu třeba do prdele... I když tam ti spíš teď lezu sám, Deal? DEAL!
Prostě mě to totálně nasralo... už minule to s Kisamem s těma očima a teď tohle... Stop with this making fucking bulshit Kishi!!!

EDIT:// ANIME NEBUDE :D

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu