shadow.wizard Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 IGN Game Profile | IGN Images | Hrej http://www.youtube.com/watch?v=qnSFw8eWsRY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Tesim se! PSP zacina byt opravdu zajimava plattforma i pro vybiravky :D ...snad to nekdo upne na czshare :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 :wohow: wow, pěkně, těšim.... Brento: Já ho dam na CZshare! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Takze som upravil zahlavie a pridal tam Trailer ;) tesim sa... spolu s GoW najocakavanejsia hra tohto roka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 super! drsnej trailer ! kdy to ma vyjit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 super! drsnej trailer ! kdy to ma vyjit ????Podzim 2007 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 jj super trailer...Jedna z nejlepsich her bude mit pokracovani ;-) .A celkem nove veci jsem zahledl :-) Strileni z vrtulniku, plavani ve vode/pod vodou, strileni z krytu...Velmi pekne.I pribeh super ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 wow ten ingame zaznam vypadal solidne, takze nejspis dalsi pecka na listu ocekavanych her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 kdo chce tak tady je na stažení přes minuty dlouhé video ze hry,vypadá to jako skoro stejně jako předchozí díl (což neni špatně :D) http://dl.qj.net/Syphon-Filter:-Logan-s-Shadow-Boat-Videos/pg/12/fid/13739/catid/391 jinak musim říct že semi třeba líbí ta věc jak gabe může střílet naslepo,to je docela dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Jaj na to se budu velice tesit sice jsem nemohl v DM zabit toho hnupa s tim em oblekem ale dam si i druhy dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 ja jsem predchozi dil udelal cely a tesim se na dalsi ale jinak ti co to nedohrali tak to zkuste dohrat ten konec je hruby :) ale na 100% se vsema vylepsenostima bych to asi nikdy nedal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 sakra ten podzim bude pekne nabitej,uz se nemuzu dockat...1. dil byl uplne super btw sony se uz konecne zacala starat o psp jak slibila...konecne po pomerne dlouhym hernim suchu supr novy hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 To jo, už se těšim na podzim... Jen škoda že je tak za dlouho.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 To jo, už se těšim na podzim... Jen škoda že je tak za dlouho.. :( njn,jako vždycky,na podzim před vánocema je to největší fuška pro nás pařany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 hmm to by mohlo bejt sexy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 neco jako Splinter Cell... tesiiim se .. :) doufam ze to nebude mit 2 GB :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 neco jako Splinter Cell... tesiiim se .. :) doufam ze to nebude mit 2 GB :lol: víc jak 1.8gb ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Pro me byl 1. díl asi zatim nejlepsi hra na PSP. Doufam ze 2. díl nezklame a nabidne tak skvelou hratelnost jako Dark Mirror. Nejocekavanejsi hra roku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Podle mě bude minimálně tak dobrá jako dark mirror spíš jěště lepší !!! Většinou se 2. díl nepovede ale tohle vypadá podle videií super :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Nevypadá to teda na nic skvělýho, samý střílení, klišovitej příběh a hlavní postava je mi krajně nesympatická. Nene já zůstanu věrnej MGS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Nevypadá to teda na nic skvělýho, samý střílení, klišovitej příběh a hlavní postava je mi krajně nesympatická. Nene já zůstanu věrnej MGS.Nemozes zrovnavat MGS a Syphona ;) to su 2 zijuce legendy ktora ide kazdou svojou vlastnou cestou...2SpideX: Odkial si prisiel nato ze sa 2 diel nepovedie? Toto vyzera takmer identicky ako 1 ale su tam nejake tie novinky typu... stacit tlacitka v urcity cas, branit sa nepriatelom atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Nemozes zrovnavat MGS a Syphona ;) to su 2 zijuce legendy ktora ide kazdou svojou vlastnou cestou...2SpideX: Odkial si prisiel nato ze sa 2 diel nepovedie? Toto vyzera takmer identicky ako 1 ale su tam nejake tie novinky typu... stacit tlacitka v urcity cas, branit sa nepriatelom atd... Já jsem psal většinou že se 2. díl nepovede v serii hry bo filmu proste už to neni ono jako predchudce té jedničky ale není to samozrejme pravidlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 víc jak 1.8gb ne ;)Ale ano.Můžou to vydat na 2 UMDčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Prave som dohral demo... som velmi spokojny ze velmi nezmenili hratelnost a ovladanie... co sa grafiky tyka je samozrejme skvela... :) takze je to jedna z najocakavanejsich hier :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 demo na pc ci psp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.