hasweb Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Na ty obrněnce platí strílet jim do batohu na zádech vem červené brýle a uvidíš to líp schovej se za jeden z těch dvou generátoru a bude re:Mohl by mi nekdo poradit nejaky figl na ty 2 inzenyry, kteri vylezou na konci mise 6-3 a pali do me jako u Verdunu ze svych samopalu?? Je to mise pri ktere mate zahaknout generator, pak si udelate diru do dveri a kdyz skrz ne chci nakonec projit, tak se v hale objevi 2 magori s plnym brnenim, ktere nemuzu nejak zabit - vzdycky me dostanou. Podobni byli o chvili drive, kde jsem pouzil figl s proudem ve vode......ale tady?? Diky, uz se s tim trapim 2 dny.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 u těch min ve vodě by jsi měl jak říkáš odtáhnou je aby se dostala ponorka ke stanici postřílet nějaký ty potápěče a na třech místech zabouchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Jo dikec.... idem skusit zabuchat ale este nefim kde sa to sade bucha dikec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 na až se ta ponorka dostane k té velké lodi, tak budeš bouchat na místo, kde by to šlo prorazit--> 3 díry jsou nahoře a jedna o pár metrů níže pod tím můstkem nebo co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Ju to uz mam a teraz som došol na koniec a tam uz siel do svojej ponorecky uz na konci sme sli von stim benom ci jak sa vola... noa tam sprta daco a ja nefim co mam robit ani na mapke nemam nic vyznacene a v brifingu mam Follow (jeho meno ben ci co) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasweb Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 mám zásek netušíte jak se v kapitole 2 partu 4 když jste u té malinké ponorky a ten týpek který je sváma se ji snaží vytáhnout tak netušim co mám dělat pls help... vem si červené brýle a najdi na dně ten chybějící díl miniponorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaddow Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Cus,nevite kde se registrovat na MP? V navodu je nejaka mygamingname.com ale to me presmeruje nekam do prdele a ve hre registraci nikde nevidim,dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andyonett Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zdar lidi, vidim ze ma skoro kazdy nejaky maly problem jak neco dokoncit. bohuzel se to stalo i me, jsem v misi 5 part1 Saudska arabie, zacinam tam s nejakym typkem ktery vleze do tanku a ja jdu vedle neho, sem tam nekoho sestrelim a najednou se zastavi a ceka...waiting.....a dal nevim, na ceste je ostnaty drat pres neho nemuzu a nikde zadny otvor kde bych mohl prolezt nebo neco sebrat. uz se trapim dva dny.je tam napsane neco jako zneskodnit protitankove miny nebo tak neco ale nikde zadne nejsou. diky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.