Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pain


ramalamadingdong

Recommended Posts

Pain: Sadistická zábavička

t630610_scr002520copy.jpg t630609_scr001420copy.jpg t630608_scr000220copy.jpg t630607_scr000120copy.jpg

Predstavte si minihry s vystreľovaním vodiča z FlatOutu umiestnené do veľkomesta. Máte? Teraz si odmyslite športový nádych, auto nahradťe obrovským prakom a dostanete olympiádu bolesti s prostým názvom Pain. Počas letu máte možnosť jemne upraviť smer a chudáka naviesť napríklad na výbušný barel, vo vzduchu sa môžete snažiť niečoho/niekoho chytiť a napokon po dopade ešte jemne doladiť miesto pristátia. Hra eviduje každú jednu kolíziu s objektami v prostredí. Cieľom je pochopiteľne spraviť čo najväčší bordel a spôsobiť čo najväčšie zranenie vystreľovanej osobe.

Nacvičiť si správnu stratégiu pri vystreľovaní (zmenou polohy osoby v praku) bude možné vo voľnej hre Paindemonium. Na ostro sa pôjde v Challenge móde, kde budete postupne plniť rôzne úlohy, ako chytenie vzdialeného klauna vo vzduchu a hodenie ho do určeného objektu skôr, než dopadnete na zem. Autori mysleli aj na multiplayer, ktorý sa pravdepodobne stane jednou z najväčších predností Pain. Vydanie Pain je naplánované na koniec roka cez PlayStation Network, hra bude vybavená iba jedným prostredím a štyrmi postavami. Za ďalší obsah si už budete musieť zaplatiť.

------------------

Video: http://plnehry.sector.sk/video/4052/pain.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu