urquell Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 sem tam si taky zahraju nick: Czech_Republic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooder21 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 muj nick: g21-14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacol Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 můj nick flacol-ol začal jsem předevčírem a mám 5 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Můj nick: Playroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 dobrá pařba dal bych někdy DangerousDaveCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigrider5 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 bigrider5, občas hraju, momentálně lvl 10 ale určitě půjde up ;) Kdo chce ať si mně určitě přidá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Ahoj, také jsem začal hrát, nick: AceMsnsCZ zatím lev.5, ale to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Bykk :dozey: hraju pravidelně :bash::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 "Jonny-1619", zatím hraji pouze single, ale jak dohraji, tak se do toho pustím, tak si mě rovnou přidejte. Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Rád si zahraju taky =) Kailenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Kailenka Jen dohraju single (95% done) a jdu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Taky teď hraju Uncharted2 nick v podpisu,většinou hraju o víkendech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Bykk - 41 lvl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajs39 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ahoj. Taky jsem si ted poridil U2 a je to super. Kdyby nekdo chtel zahrát, tak si me prida. NICK: TimedHonza HEADSET READY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw602 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ahoj take si zahraji .. nick Dejw602 a hraji v klanu CZEC - byl bych rád kdyby se tam ještě měkdo přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Duuku_cz - online sem zatim hral jen letmo, lvl4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Vcera jsem to hral online poprve a opravdu super 8) Tak se taky hlasim -- Luk_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerovski Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 nerovski13 Jen mě trošku štve, že všichni běhaj jak pobláznění a taktika a strategie žádná :-( Jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobiesZ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 čus, přidejte si mě, můžeme záhrat. 24 LEVEL , nick - bobistull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 rád si zahraji Kapa_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 dneska jsem to po dlouhé době zase zapnul a připadá mi že to strašně pomalu vyhledává hry... když tam bývalo 4500 lidí online, tak to našlo hru rychleji než když jich tam bylo dneska večer 9000 zrovna na DM jsem vyhledával hru třeba i 10 minut a přitom spojení mám bez problémů má někdo také takovýto problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 jj já resp brácha chce udělat dvě trophy ale nemůže najít žádný hry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terny77 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 dneska jsem to po dlouhé době zase zapnul a připadá mi že to strašně pomalu vyhledává hry... když tam bývalo 4500 lidí online, tak to našlo hru rychleji než když jich tam bylo dneska večer 9000zrovna na DM jsem vyhledával hru třeba i 10 minut a přitom spojení mám bez problémů má někdo také takovýto problém ? Taky mi vyhledavani posledni dobou strasne dlouho trva. Pred vanocemi to bylo v pohode a ted...... A nejhorsi je to v Deathmatch-i. Jinak PSN terny77 a jsem ve 42 levelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.