xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 nfs carbon jedna z nejlepsich her a taky cod6 zatim narez :D kubo ty seš kus blba, ale vážně :D napsat, že nfs carbon je jedna z nejlepších her co s etýče příběhu....to je fakt síla :D .....se divím, že si neřekl fifa nebo nhl :D GS za mě Bioshock, Hitman BM, COD: MW2 i MW1, Silent Hill Homecoming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 assassins creed 1 a 2 ,bioshock,gta,half-life a sem zvedavej na alan wake:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Mě nejvíc dostalo Tales of Vesperia a Dragon Age Origins. První jmenovaný vřele doporučuju, pokud vám nevadí manga grafika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Nejlepší je jisto jistě GTA IV a dost na mě taky zapůsobil AC2(i kdyz to ze mě možná mluví to, že to trochu porovnávám s jedničkou), no a samozřemě vynikající Fallout 3 Ovšem největší příběhový nářez bude samozřejmě Mafia 2 (a vim to proto, že dění oklem téhle hry sleduju téměr každý den, vim kdo na tom dělá, o co se tam snažej - tedy především přiběh a jeho podání a protože scénář opět dělal Dan Vávra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Mě se teda dost líbil příběh Bioshocku. To jsem vážně hltal plnými doušky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 assassins creed 1 a 2 maj super příběh a gears of war 1 a 2 do sebe taky dost dobře zapadaj a příběh se mi taky líbil ale moc mě přrkvapil batman arkham asylum čekal jsem od toho akorát řežbu se super grafikou ale ten příběh mě naprosto pohltil nemůžu se dočkat na pokrčování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Nejvic uz od Ps1 metal gear solid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Rozhodně Assassins Creed 2 , Bioshock ........... ale tyhle hry už tady zazněli takže já řikám Jade Empire ( nevim jestli je to na xbox 360 ale na PC a první xbox na 100 % ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Batman Arkham Asylum a pak hry od studia BioWare, které jsou známé svojí skvělou příběhovou liniíí (mass effect, dragon age:prameny nebo mass effect 2) a samozřejmě Bioshock, který mě svou atmosférou naprosto pohltil...první okamžiky po haváriji a následné objevení majáku...na to snad nikdy nezapomenu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Jednoznačně GTA4 a COD5 (6) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Serie Resident Evil ,Asassins Creed 1,2 a serie Fifa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Mno jsou dva tipy příběhu 1)na styl CoD (epic) znáte to "drama" :) 2)a pak takovej ten volnější "RPG styl" (fallout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Pro mě Call of Duty 4 Modern Warfare a Assasins Creed II :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Jeden z nejlepsich pribehu ma jak se zda i novinka Saboter. Par hodin uz to hraju a pribehove velice zajimave zpracovane. Po gameplay strance taky. Pro me hra roku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corpoon Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 pro mě je to Mafia, CoD:MW, GTA VC, W3, WoW a nic dalšího mě zatím nenapadá -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Fable II a Gears of War II bozi hry :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Dragon Age: Origins.....po delsi dobe hodne kvalitni pribeh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Dragon Age, Mass Effect celkově skoro všechny RPG od BioWare..ale třeba taky například KANE & Lynch: Dead Men. A mam prosbu doporučte mi prosim nějaky JRPG který stojí za to třeba něco jako Final Fantasy Crisis Core na PSP(hoďte mi PM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak*1992 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 pro mě Red faction :Gurilla dale, OF:Dragon rising,Prototype(přiběh moc ee), GoW1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Urcite Assassins Creed 2,Fable 2. Jsem zvedavej na Alan Wake a Splinter Cell a taky na Dantes Inferno!!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Jeden z nejlepsich pribehu ma serie MGS. Souhlasím ale ten není na Xbox (obrovská škoda ) nekdy v breznu 2010 konami vyda pro xbox360 a ps3 metal gear solid :rising :) coz je naprosta parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 pro mě je to Mafia, CoD:MW, GTA VC, W3, WoW a nic dalšího mě zatím nenapadá -) wow ma bejt jako world of warcraft coze zaprvi to neni na xko pribech to zas tak super nema (vsak je to MMORPG) a zadalsi me nic nenapada :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 stifmayster: Však sága Warcraft má přes 6 knih jen co se příběhu týče, další 3 komixové knihy tuším a ještě další 2 série o třech knihách buď jsou v angličtině, nebo se plánují, pokud vím. Takže upřít příběh Warcraftu nemůžeš ani omylem. Jinak hodně lidí si to tu spletlo jen s nejlepší hrou. Jak někdo může označit za hru s nejlepším příběhem FiFu, GoW, nebo něco podobného, to mi hlava nepobírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 někdo už to tu psal, Batman: Arkham Asylum ma celkem dost dobrej příběh a mě se ještě celkem co se příběhu týče líbila hra WET...ale tam zase pokulhava hratelnost celkem a delka hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Batman: Arkham asylum <3, pak CoD MW a CoD MW2, stary dobry warcraft xD Jinac AC II ale zapomely ste na God OF War 1 & 2 III sem nehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.