craq01 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 zdravim mám problem s gta 4 seká se mi na low i na higt ale upe stejně nevim čim to može byt jestli crack direct nebo slaby ntb mám 2,2 dvoujádro 4gb ram ati radeon 4570 512mb nesdílená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 zdravim mám problem s gta 4 seká se mi na low i na higt ale upe stejně nevim čim to može byt jestli crack direct nebo slaby ntb mám 2,2 dvoujádro 4gb ram ati radeon 4570 512mb nesdílená mas tam vsechny patche a nejnovejsi ovladace na GK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nestahnul sis nejakou rip verzi?? ale nejspis do dela procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craq01 Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 mas tam vsechny patche a nejnovejsi ovladace na GK? patche nemám žádny a ovladače mám nejnovějši nevim čim to je tu hru už mám dlouho našel sem si ji na dvdčkách stahoval sem ju s warforum od razr 1911 tušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 patche nemám žádny a ovladače mám nejnovějši nevim čim to je tu hru už mám dlouho našel sem si ji na dvdčkách stahoval sem ju s warforum od razr 1911 tušim no tak se nediv :D stahni si vsechny patche(ted uz jich je myslim 5) ale 4 staci...a az je budes mit budes mit v nastaveni vetseni moznosti co muzes vypnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craq01 Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no tak se nediv :D stahni si vsechny patche(ted uz jich je myslim 5) ale 4 staci...a az je budes mit budes mit v nastaveni vetseni moznosti co muzes vypnout :) neviš nějakou stránku nebo přímo odkaz kde by ten patch mohl byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 neviš nějakou stránku nebo přímo odkaz kde by ten patch mohl byt ? zkus www.gta.cz nejvetsi stranka na tom..ale ted nevim jestli jsou tam vsechny...popripadne uloz.to tam si das do vyhledavace... tak na GTA.cz maj jenom 1004..ale ted nevim jestli staci jenom tenhle...ale myslim ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craq01 Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 zkus www.gta.cz nejvetsi stranka na tom..ale ted nevim jestli jsou tam vsechny...popripadne uloz.to tam si das do vyhledavace...tak na GTA.cz maj jenom 1004..ale ted nevim jestli staci jenom tenhle...ale myslim ze jo ok diky moc kdyby to nepomohlo tak kdyžtak se ještě ozvu nebo tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
craq01
zdravim mám problem s gta 4 seká se mi na low i na higt ale upe stejně nevim čim to može byt jestli crack direct nebo slaby ntb mám 2,2 dvoujádro 4gb ram ati radeon 4570 512mb nesdílená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.