Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 cus, mam od kamose 2 dvdcka CoD 4. protoze mi na ntb blbne mechanika, tak sem si to zkopiroval od isa, ale v tom sou jen jakysi souboty, ktery mi pc nerozezna. tak jestli je na to nekakej program nebo neco jinyho predem dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Keď ich spojíš v Total commanderi ? Alebo ešte možno 7zip .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 a nestači je jen prejmenovat dat tam koncovku?? rar,zip?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no zkusil sem to rozbalit v raru, tak to doufam pude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 to ja mam zas jinej problem s COD4,v MP hraju 10sekund a sekne se to na 2sekundy,a to me dela fourt dokola,hra nespadne,alefurt se seka,ted sem provedl reinsall,sem curak ze sem si nenapsal CD_KEY mel sem to uz na 55lvlvu a pulku zbrani na red tigrovi...nevite kde sezenu ted CD-KEY?PS:nelze Cd-key vytahnout z configu nebo tak nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 cus, mam od kamose 2 dvdcka CoD 4. protoze mi na ntb blbne mechanika, tak sem si to zkopiroval od isa, ale v tom sou jen jakysi souboty, ktery mi pc nerozezna. tak jestli je na to nekakej program nebo neco jinyho predem dik za odpovedi TOHLE JSOU ZABALENÉ SOUBORY V RARU A JSOU ROZDĚLENY NA PART (ČÁSTI) Takže na konci bys měl mít nějaký part označený koncovkou rar, tak ten rozbal a celý obsah zkopíruj do pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
cus, mam od kamose 2 dvdcka CoD 4. protoze mi na ntb blbne mechanika, tak sem si to zkopiroval od isa, ale v tom sou jen jakysi souboty, ktery mi pc nerozezna.
tak jestli je na to nekakej program nebo neco jinyho
predem dik za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.