Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 cus, mam od kamose 2 dvdcka CoD 4. protoze mi na ntb blbne mechanika, tak sem si to zkopiroval od isa, ale v tom sou jen jakysi souboty, ktery mi pc nerozezna. tak jestli je na to nekakej program nebo neco jinyho predem dik za odpovedi Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 Keď ich spojíš v Total commanderi ? Alebo ešte možno 7zip .. Citovat
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 a nestači je jen prejmenovat dat tam koncovku?? rar,zip?? Citovat
0 Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 no zkusil sem to rozbalit v raru, tak to doufam pude... Citovat
0 Dweight Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 to ja mam zas jinej problem s COD4,v MP hraju 10sekund a sekne se to na 2sekundy,a to me dela fourt dokola,hra nespadne,alefurt se seka,ted sem provedl reinsall,sem curak ze sem si nenapsal CD_KEY mel sem to uz na 55lvlvu a pulku zbrani na red tigrovi...nevite kde sezenu ted CD-KEY?PS:nelze Cd-key vytahnout z configu nebo tak nejak? Citovat
0 brians Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 cus, mam od kamose 2 dvdcka CoD 4. protoze mi na ntb blbne mechanika, tak sem si to zkopiroval od isa, ale v tom sou jen jakysi souboty, ktery mi pc nerozezna. tak jestli je na to nekakej program nebo neco jinyho predem dik za odpovedi TOHLE JSOU ZABALENÉ SOUBORY V RARU A JSOU ROZDĚLENY NA PART (ČÁSTI) Takže na konci bys měl mít nějaký part označený koncovkou rar, tak ten rozbal a celý obsah zkopíruj do pc. Citovat
Otázka
Typan Cz
cus, mam od kamose 2 dvdcka CoD 4. protoze mi na ntb blbne mechanika, tak sem si to zkopiroval od isa, ale v tom sou jen jakysi souboty, ktery mi pc nerozezna.
tak jestli je na to nekakej program nebo neco jinyho
predem dik za odpovedi
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.