Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 cus, mam mys od a4tech model xf-750 a najednou mi u ntb prestal fungovat laser, ovladace sem preinstalovat, klika to v pohode, ale na pohyb to nefunguje. mam ntb asus G1 a visty dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mám stejnou myš, ovladače nepoužívám. Na jinym PC ti jde ? Co když je třeba rozbitá ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 vyzkouset na jinym pc.. pokud ani tam nejde tak reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 hmm, zkusil sem ji na jinym a nejde :cry: tak asi reklamace, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
cus, mam mys od a4tech model xf-750 a najednou mi u ntb prestal fungovat laser, ovladace sem preinstalovat, klika to v pohode, ale na pohyb to nefunguje. mam ntb asus G1 a visty
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.