kousalik Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 jen chci nabídnout, kdyby náhodou někdo měl zájem. mám 3 kousky 3" plastového fešáka. když by někdo tedy měl zájem, cena by byla 250,- (pro Vás - členy CF) + cca 40,- Kč pošta a platba předem na účet. čas je řekněme do soboty (28.11.09) a pak putují na výstavku na český aukční portál za 300,-... případní zájemci PM a můžeme doladit podrobnosti díky foto konkrétních kousků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 jen chci nabídnout, kdyby náhodou někdo měl zájem...ještě mám dva kousky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ještě mám dva kousky...ja si jednu vemu... dohodnem se pres PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak co, ještě tu figurky Sackboyů někoho zajímají ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiof Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Zdravím Taky bych chtěl alespoň dva velké plyšové sackboy Máte prosím někdo naprodej - nebo alespoň jednu Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.