Dj_Shark Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Dobrý den, dnes jsem na iphonu 3G fw 3.1 s jailbrejkem dál obnovit nastavení i data.... Vyjelo mi že tobude trvat přibližně hodinu vše jsem potvrdil a nechal doběhnout iphon nechal doběhnout mazání a pak se zapnul a zamrzl na tom jak je tam to jabko... Nevím co s tím :( při připojení do PC se nedetekuje... Prostě jen obrazovka s jabkem a nic nejde... Poraďte prosím co s tím předem děkuji... Edit: Jednou tak za 10 minut displey problikne a hned je tam zase jen jablko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 DFU restore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 podobnou vec sem mnel taky taky jablko asi 10 min pak blik a zas jablko a v dfu mode mne to hazelo nejaky error... vyreseno servisem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.