CyberLOL Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 kde seženu nové PSP s firmwarem 5.03 ? (nejlíp ňejakej eshop) :psp: :!: CRDTS :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Kup jekokoliv s nizsim a potom ho upgrajdni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Budu protože jim tam nejdřív zavolám a až pak kupuju :idea:... pěkná tabulka :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Kup jekokoliv s nizsim a potom ho upgrajdni. Promiň ale teď si řekl hodně velkou blbost :angry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mačo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 cus a nechces psp ode me mam 5.03 .) jinak myslim hrejte.cz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 V cem je to blbost? Kdyz koupis PSP s nizsim firmwarem a potom ho upgradnes na 5.03 tak se stane co? Budes mit 5.03 ne? Jo a promin, omlouvam se ti ze jsem ti chtel pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 NN ci noví PSP :!: :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mačo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 tak hodne stesti s hledaním :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Zejtra zavolám na gamepower.cz a když to bude 5.03 tak to sem napíšu ... když ne tak to sem taky napíšu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gussano Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 měl jsem stejný problém jako ty, poztřeboval jsem nutně do vánoc PSP s nízkým FW a po 14 dnech shánění jsem byl v (_._), zbývalo jenom aukro a to se mi moc nechtělo, nemám moc dobré zkušenosti a včera jsem náhodou šel kolem elektroworldu a spíše ze zoufalství jsem to zjksil, prodavač nevěděl o co jde, vyházel PSP s minimálně G na krabici a ty mi cpal až dole v polici ve skladu našel PSP s A- tedy FW4.21. Jo za zkoušku nic nedáš, hledat se vyplatí. Teď jenom na to dostat 5.O3, ale tady jsou frajeři, tak to snad s jejich pomocí zvládnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 CyberLOL z tveho vyjadrovani usuzuju ze ti je tak 10, 11 maximalne. Ty tvy nastvany reakce sou na pest. Kup si Tamagoci a neotravuj :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 CyberLOL z tveho vyjadrovani usuzuju ze ti je tak 10, 11 maximalne. Ty tvy nastvany reakce sou na pest.Kup si Tamagoci a neotravuj :P :offtopic: ... Ok né fakt mi neni 11 spíš tobě protože tvůj avatar je mezi prvníma OBRÁZKAMA na Google neni pak tak těžký říkat že máš Avatar ,Tamagoci ??? s tímhle bys asi nepochodil je to tamagotchi :ziped: tak než něco napíšeš nech si to schválit tim klukem co sis myslel(a) že je mu 11 děvko Hádám zě si teenka co má svůj blogísek a s Holkama večer tajně lížete PSP viz. Avatar :ziped: ... tomuhle se v našej dědině řiká diss :!::!::!: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Taran Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Oslovovat lidi devko a timhle zpusobem psat, to se na nikoho starsi 11 let ani nehodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Oslovovat lidi devko a timhle zpusobem psat, to se na nikoho starsi 11 let ani nehodi. Tak to nedělej :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wejgz007 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Sony tam new FW nedava omg kdyz sem si koupil psp 2000 ja byla tam 4.01 a hned se dal uz updatovat az kdo vi kam takze LOL!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hlavně hodně vykřičníků OMG :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Sony tam new FW nedava omg kdyz sem si koupil psp 2000 ja byla tam 4.01 a hned se dal uz updatovat az kdo vi kam takze LOL!!!!!!! do nove vyrobenejch slimek sony dává new FW !!! to asi každýho zajímá že sis ty koupil PSP za casu kdy tam davali jeste ten starej fw :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ÁÁha takže tanhle eshop (GAMEPOWER.cz) nebere telefon takže kdyby to nebylo s tim Správným FW tak to NEreklamuju :? škoda PŘÍJMÁM DALŠÍ NÁVRHY NA SHOPY ... Edit: PLÍS potřebuju to do vánoc ... a aukro se mi moc nechce:cry: :arrow: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 OK, nakonec to skončilo aukrem :? a sem rád že to už ze mě spadlo :roll: :!:PLS LOCK:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CyberLOL
kde seženu nové PSP s firmwarem 5.03 ? (nejlíp ňejakej eshop) :psp: :!: CRDTS :!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
43 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts