will Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 will uz si to skusal?Urob potom ako to mame urobit ok?Skusal som napr. FIFA STREET 2 a nic mam uz aj tam subory.Tu je link na PLNU VERZIUhttp://rapidshare.de/files/22310735/Devhook040_FULLPACKAGE.rar.html jdu na to..........zkusím Sims a kvůli sobě Outrun :D Co už jsi odskoušel ty?
Guest Anonymous Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 prehlasujem ze som rozchodil Fifu street 2 je to poriadny narez... mam 86xMB verziu nijaku patchovanu proste iba rip a ide to ... keby som mal vacsiu kartu aj simsov vyskusam.. ale nemam...
will Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 Ty vole, teď mě polil pot.....nastavil sem fw 2,50 a skočilo tam menu dvapadesátky.....hra šla spustit jakákoliv, ale já chtěl zpět a ejhle.......nešlo to..... :D ale pak sem restartoval a byl tam zase 1,50 :D ty vole to je program jako bejk :D :D :D
Speder38 Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 zkousel uz nekdo multak v GTA jestli uz de?
shadow.wizard Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 Tak dufam ze vam tento navod pomoze k spusteniu hier cez DEVHOOK 0.40/0.41 Spusti DEV HOOK 0.40/0.41 Chod na 'UMD Select' - Vyber ISO/CISO subor a stlac 'o'. Chod na 'UMD Mount' - Vyber 'ISO ANYUMD' a stlac 'o'. Chod na 'Firmware' - Vyber '2.50+2.00' a stlac 'o'. Chod na 'Boot Select'- Vyber 'Reboot XMB' a stlac 'o'. Chod na 'UMD Version'- Vyber '2.XX -> 2.00' a stlac 'o'. Potom chod na CPU Clock ale musis mat skomprimovane ISO cize CISO (nie DAX Iso) mozes si vybrat: 333 MHz / 166 MHz. Potom chod na 'Start' a stlac 'o'. PSP sa restartne (nabehne 2.5 startovacia obrazovka), a sa ti automaticky spusti vybrana hra. Ked dohrate vybranu hru chodte do menu.Nelakajte sa!!!!!Sice je to FW 2.5 ale len do vtedy ked PSP nerestartujete.Okrem hier mozete ist aj na INTERNET BROSWER a ine.
shadow.wizard Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 Ty vole, teď mě polil pot.....nastavil sem fw 2,50 a skočilo tam menu dvapadesátky.....hra šla spustit jakákoliv, ale já chtěl zpět a ejhle.......nešlo to..... :D ale pak sem restartoval a byl tam zase 1,50 :D ty vole to je program jako bejk :D :D :DAj ja som sa po prvy krat zlakol ale potom som si na PSPISO precital ze to je v pohode.
Speder38 Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 sem asi lama ale me se jeste nepodarilo zprovoznit zadnej fw hlavne me de o to abych mel prohlizec na 1.5 ale nevim co s tim poradte co tam musim vsechno nakopcit aby to slo ?
shadow.wizard Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 Stiahni si toto http://rapidshare.de/files/22310735/Devhook040_FULLPACKAGE.rar.html a potom to iba skopiruj na MS dh do ROOT a tamtie dve do PSP/GAME/DEVHOOK DEVHOOK% potom iba nastavis to co som napisal v navode a pojde ti to.
hosssss Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 ..teraz som nasiel na jednom dost v pohode fore ze ak chcem spustit GTA tak musim cez 2.x PRX/EBOOT.BIN decryptor by Aenea (based on code from PspPet) najprv urravit subory a dat do iso to je pravda..? a skusal som to ale nic ten program len napise nazov a nic nerobi.. vy co vam ide GTA ste to robili ci len ste stiahli GTA a uz vam islo...!?!?
atry Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2006 ...paradni vecicka... ...ted muzu smazat tu kupu loaderu co v PSP mam :) (jestli teda pres to vsechno slape) ...at mi nikdo nerika jaky vyhody ma FW 2.5 oporti 1.5 :D
will Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 ...paradni vecicka......ted muzu smazat tu kupu loaderu co v PSP mam :) (jestli teda pres to vsechno slape) ...at mi nikdo nerika jaky vyhody ma FW 2.5 oporti 1.5 :D 1,50 FOREVER :D
Wakusol Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 tak a tohle je další hřebíček do rakve mým choutkám updateovat...proč bych to dělal?? fifa street je parádní!
Milhause Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 Já chci do těch adresářu s FW 2,5 nahrát Flash0 a 1, ale já mám stáhlej jen FW soubor s koncovkou PDB, jak to rozbalit?
Guest Anonymous Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 http://rapidshare.de/files/21228897/DaxTer_Creator_2.1_Setup.exe.html Program na tvorbu .ciso suborov
shadow.wizard Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 http://rapidshare.de/files/21228897/DaxTer_Creator_2.1_Setup.exe.html Program na tvorbu .ciso suborov Sakra ako tam mam zmenit jazyk mam tam spanilcinu.Dam pred instalaciou ENGILSH a zapnem a je tam SPAIN!!!
shadow.wizard Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 Takze tie hry kt. su napisane hore niesu vsetky kt. idu tu je zoznam ide aj SPLINTER CELL!!!!!!!!!!!! Breath of fire 3, with save bust a move delux and ghost (still have to skip intro)working without patch Capcom Collection, Works with 1.5 prxs renamed, with wifi exit us, works now unpatched Eyeshield 21 portable, works untouched Field Commander, WIFI Infrastucture works FIFA Street 2 fifa world cup 06 works with bf2 prxs Fight night, remove update and then ciso gradius portable, working now unpatched GTA, wifi working, untouched ISO Initial D Street Stage(jap) King kong USA, works untouched Lemmings Lord of The Rings Tactics (EUR) , working Midway Arcade Treasures is working Monster hunter freedom, wifi working mx vs atv unleashed, working with sound nba ballers rebound, works with wifi naruto portable , wifi works.. Neopets pinball hall of fame or Gottlieb pinball classics Piposaru Academia 2 (Jap) (aka Ape Escape Academy 2) Puyo Puyo Fever eur, replace prx with the ones from the jap game Simple 2500 Series Portable Vol. 1-The Table Game jap Smackdown Vs Raw UK, UMD works smackdown,smackdown works but u have to press start really quick after the copyright screen to get pass the THQ screen and the intro video. Socom, working with save, start new campaign, wifi-working Splinter Cell Essentials USA works, replace the prx files with V2.5 prxs from Street Riders Street Fighter Alpha, save working and wifi Street Riders Street supremacy(jap) wifi working Talkman (Jap) untouched works The Dog Happy Life Vol 1 (Jap), must apply ppf patch The sims (usa), can be ciso'ed to 461mb, full compression Untold Legends 2 USA, untouched ISO is working, still has issues Vulcanus Seek And Destroy (Kor) World Championship Poker 2 USA, untouched ISO, save and wifi Worms Open Warfare WWE smackdown US version, working via the UMD
shadow.wizard Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 Outrun nejde..........EE ale je len otazkou hodin alebo dni kedy to spustia treba podla mna to prepisat nejakym prx.A viete niekto ako urobit tie prx subory???
will Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 Outrun nejde..........EE ale je len otazkou hodin alebo dni kedy to spustia treba podla mna to prepisat nejakym prx.A viete niekto ako urobit tie prx subory???Netuším....kdybych uměl aspoň pořádně anglicky..... :( tak bych to zjistil a vyzkoušel
Speder38 Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2006 Porad me to nejde mam tam vsechno nakopceny dam tam treba iso NFS rivals a stejne se to nerestartuje zustane cerna obrazovka a PSP se vypne a kdyz ho pustim tak tam je normalne fw 1.5 co s tim?
niobe Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2006 Mám úplně stejnej problém, zčerná displej a PSP se vypne :(
Milhause Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2006 Přes devhook funguje u Field Commandera infrastructure multiplayer, a to je nářez!!!
Guest Anonymous Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2006 Jak je to s GTA ? mam namoutovat klasický ISO, nebo to s upravenýma prx souborama ????????????????????????????????????????????? plus Jak mam nastavit ty věci v menu, když chci hrát GTA ??????
Recommended Posts