will Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Jak je to s GTA ?mam namoutovat klasický ISO, nebo to s upravenýma prx souborama ????????????????????????????????????????????? plus Jak mam nastavit ty věci v menu, když chci hrát GTA ?????? podle mě to umí i klasický ISA..........Sims v ISU funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Jak je to s GTA ?mam namoutovat klasický ISO, nebo to s upravenýma prx souborama ????????????????????????????????????????????? plus Jak mam nastavit ty věci v menu, když chci hrát GTA ?????? podle mě to umí i klasický ISA..........Sims v ISU fungujeGTA jsem dosud taky nespustil, ale The Sims jsem z plné verze zabalil do cso a šlape v poho. Colin Mcrae jde taky zabalit do cso a fungje i přes WIFI, dax nefungoval vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Pouštěl jsem zkomprimováné GTA do CSO v Devhooku ve všech možnejch režimech co ten prográmek nabízí, ale bohužel GTA nefunguje. Jedině ISO nebo DAX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 Pouštěl jsem zkomprimováné GTA do CSO v Devhooku ve všech možnejch režimech co ten prográmek nabízí, ale bohužel GTA nefunguje. Jedině ISO nebo DAXa když mam jenom ISO (ne komrimovaný v CSO), spustim to v DEVHOOKU ???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2006 ISO jsem v Devhooku nezkoušel, protože se mi to zdá zbytečné mít nezkoprimované ISO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Jak rozchodit GTA přez DEVHOOK 0.4/0.41 1. Stáhněte si full, MPH neupravenou verzi GTA, link níže http://www.mininova.org/tor/162963 2. kopněte ji do PSP do složky x:\ISO\ (může být RiPnuta do .CISO) 3. Stáhněte si DEVHOOKa a kopněte ho do PSP, link níže http://rapidshare.de/files/22310735/Devhook040_FULLPACKAGE.rar.html 4. Spusťte DEVHOOKa :D 5. Teď nastavení v DEVHOOKu : 1. Běžte do 'UMD Select' - Vyberte ISO/CISO soubor a stlačte 'o'. 2. Běžte do 'UMD Mount' - Vyberte 'ISO ANYUMD' a stlačte 'o'. 3. Běžte do 'Firmware' - Vyberte '2.50+2.00' a stlačte 'o'. 4. Běžte do 'Boot Select'- Vyberte 'Reboot XMB' a stlačte 'o'. 5. Běžte do 'UMD Version'- Vyberte '2.XX -> 2.00' a stlačte 'o'. 6. A nakonec běž do 'CPU Clock' - V případě GTA doporučuji vybrat: 333 MHz / 166 MHz. 6. Potom už jen zmáčkni tlačítko 'Start'. PSP sa restartne (naběhne 2.5 startovací obrazovka), a automaticky se spustí GTA. Cheat Device -- FUNKČNÍ Wi-Fi -- NEFUNKČNÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Takze prosim poradte mam stejny problem jak nekteri tady ze tam dam start a vypne se psp a pak je tam zas 1,50...... plz poradte PS:mam dat to device hook instaler?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Takze prosim poradte mam stejny problem jak nekteri tady ze tam dam start a vypne se psp a pak je tam zas 1,50...... plz poradtePS:mam dat to device hook instaler?? celý to smaž (jak složku db v rootu, tak složky v GAME - DEVHOOK, hook instaler)pak si to stáhni vodsut : http://rapidshare.de/files/22310735/Devhook040_FULLPACKAGE.rar.html a jen to kopni do PSP, nastav to podle příspěvku nad tvým a hle FACHÁ .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Wifi funguje jen nesmíte mít přetektováno na 333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 nemohli by ste nedo uploadnut funkcneho simsa ?.... moze byt aj v *.cso ... diky... popripade nastavenie na akom ste ho rozbehali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 S tim GTA jste mi udělali radost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Tady je link na ty The Sims 2 do CSO si to zabal sám. Čerpáno s PSPWAREZ - odtud jsem ho stánul já a šlape mi bez problémů. http://www.silo.ru/dl/files/148910130/_PSP__The_Sims_2__USA__by_www.pspwarez.org.rar.html Až si to stáhneš a zapaříš, tak mi pak někdy prozradíš, jak mám vytáhnou koblihu s tý černošky pro toho poldu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Tady je link na ty The Sims 2 do CSO si to zabal sám. Čerpáno s PSPWAREZ - odtud jsem ho stánul já a šlape mi bez problémů.Až si to stáhneš a zapaříš, tak mi pak někdy prozradíš, jak mám vytáhnou koblihu s tý černošky pro toho poldu. :D Mohu potvrdit....funguje to....i jako ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 S tim GTA jste mi udělali radost :D Já věděl, že to dokážu :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 S tim GTA jste mi udělali radost :D Já věděl, že to dokážu :D :D :D No jo, máš boda :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filouzfoka Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 a jako je to s tym wifi? to ej multiplayer PSP-PSP alebo normalne cez net multiplayer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 ..takze rozchodil sem FIFA STREET 2 (stara vec :) ) ... ..ale musim podotknout ze komprese z 860 na nakejch 250 je fakt bomba.. ..no proste cela tahle zalezitost je famozni :twisted: (akorat treba komprese u THUG 2 je jen nakejch 80% :?: ...no ale lepsi nez nic :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2006 Hele lidi,taky se Vám GTA v CSO nějak seká?Teď zkošim dát menší kompresi, tak uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Hele lidi,taky se Vám GTA v CSO nějak seká?Teď zkošim dát menší kompresi, tak uvidim.na nejyšší kompresi seká, nižší jsem nezkoušel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Hele lidi,taky se Vám GTA v CSO nějak seká?Teď zkošim dát menší kompresi, tak uvidim.na nejyšší kompresi seká, nižší jsem nezkoušel ... Zkoušel jsem i nejnižší kompresi a furt to samé, tak jsem se vrátil k DAXu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Hoši dá se to udělat aby cso bylo ještě menší nastavit to nějak v tom prográmku a kam to cso mám nakopčit normalně do psp iso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Hoši dá se to udělat aby cso bylo ještě menší nastavit to nějak v tom prográmku a kam to cso mám nakopčit normalně do psp iso?JJ CSO das do zlozky ISO a hry v CSO je uz zmensene takze to uz zmensit nemozes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Jo tak to je výbordlnej best prográmek jede to já mam 512mb kartu a vždy jsem chtěl rozjet thu2r nebo wrc colin sims,a je to tady skvělí moc děkuji,ale je škoda že simsi asi na 512 nikdy nezmáčknu smůla ale hlavně to ostatní jupííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Jo tak to je výbordlnej best prográmek jede to já mam 512mb kartu a vždy jsem chtěl rozjet thu2r nebo wrc colin sims,a je to tady skvělí moc děkuji,ale je škoda že simsi asi na 512 nikdy nezmáčknu smůla ale hlavně to ostatní jupíííííwrc a colina si tam narval?tak to musim taky zkusit.kolik to tak měří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Jo tak to je výbordlnej best prográmek jede to já mam 512mb kartu a vždy jsem chtěl rozjet thu2r nebo wrc colin sims,a je to tady skvělí moc děkuji,ale je škoda že simsi asi na 512 nikdy nezmáčknu smůla ale hlavně to ostatní jupííííísims má 461 ale to je asi stejně moc viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts