dragonetti Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Colin ma 491MB (CSO) a full verze WRC ma 637MB (CSO) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Aji míň já mám 373 cso colin a 400 wrc cso ale třeba 421 mám i mid night club 3 a mx vs atv ma 415 vetšinou musím ty isa ripovat a pak teprv dát do cso třeba tony hawk má nakonec 350 simsi chci skusit ale maximlaně to musí mit kolem 430 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Jo, jde to i míň, ale to už jsou různě osekané verze a já mám raději full. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Dik hosi za rady ted to stahnu zmaznu to stare z psp a zkousim:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niobe Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Mám úplně stejnej problém, zčerná displej a PSP se vypne :( Tak sem si zálohoval Memory Stick a zformátoval ho. Nakopíroval jsem DevHook (ten FullPack co je tady někde odkaz) a nějaký ISO a funguje to :P :P :lol: . Pravděpodobně se to s něčím nesnáší, měl sem tam MPHGameLoader, UMDLoader, RunUMD, Flash Mod, xFlash a spoustu dalších věcí. Teď to tam začnu cpát postupně zpátky a uvídím čím to bylo :!: . Určitě dám vědět, když to zjistim :) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 jj dej vědět...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 Jo, jde to i míň, ale to už jsou různě osekané verze a já mám raději full. Jo to je jasný já taky tak,ale i tak je to skvělej prográmek a skusím ještě zripovat sims. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Červen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2006 No me to neslo mel sem nejaky ten ne full a pak jsem ho odstranil dal tam full a bylo to v pohode podle me na to zadny jiny program vliv nema:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Známej zkomprimoval Sims 2 full a slapou mu dobre a ani nemaj moc. Lidi, jakej používate prográmek na zkomprimování do CSO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Známej zkomprimoval Sims 2 full a slapou mu dobre a ani nemaj moc. Lidi, jakej používate prográmek na zkomprimování do CSO?Daxter creator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Známej zkomprimoval Sims 2 full a slapou mu dobre a ani nemaj moc. Lidi, jakej používate prográmek na zkomprimování do CSO?Daxter creator Co je to za verzi? Já mám 2.0 (španělsky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Známej zkomprimoval Sims 2 full a slapou mu dobre a ani nemaj moc. Lidi, jakej používate prográmek na zkomprimování do CSO?Daxter creator Co je to za verzi? Já mám 2.0 (španělsky) 2,1 taky španělsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Ja mam converter Z ISO -> CSO, DAX->CSO , ISO->DAX v jednom programe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 a máte instalačky? Pokud možno, tak jestli by jste mohli dát nějakej ten odkaz na ty vaše prográmky.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Je to konec ta spanelska verze ja se v tom vyznavam jen ztezi:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Ja mam converter Z ISO -> CSO, DAX->CSO , ISO->DAX v jednom programe. Tak ho sem šoupni pleeeeease Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 ukaaa :)hod sem link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_nh123 Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 AJI PO STAHNUTI TOHO FULL DEV HOCK A NAHRANI DO PSP MAM TAKY POŘAD STEJNY PROBLEM PSP SE MY VYPNE!DĚLAL JSEM TO UŽ ASI 100KRÁT DOKOLA A POŘÁD NIC.MAM DOBŘE NAINSTALOVANY FIRMWARE 1.5?V SYSTEM INFORMATION TO PIŠE ŽE MAM 1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Nech sa paci http://rapidshare.de/files/22780590/DEVHOOK_CISO_UTILITY.zip.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Bloodeye Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Nech sa paci http://rapidshare.de/files/22780590/DEVHOOK_CISO_UTILITY.zip.html Nevie niekto,aku kompresiu treba nastavit,aby mala hra co najmenej a slapala v pohode-nesekala??? 0? Alebo 5? Zatial to robim 9 a je to dost velkeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Nech sa paci http://rapidshare.de/files/22780590/DEVHOOK_CISO_UTILITY.zip.html Nevie niekto,aku kompresiu treba nastavit,aby mala hra co najmenej a slapala v pohode-nesekala??? 0? Alebo 5? Zatial to robim 9 a je to dost velkeeee 9 je najvacsia kompresia (aspon si myslim). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_nh123 Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 POZOR!!!!!TĚM CO NEJDE NOVÝ DEV HOCK TAK PORADIM!SFORMATUJTE MEM KARTU!!!!!NAHREJTE PROGRAM DEV HOCK DO PSP A UŽ VAM TO NEBUDE VYPINAT PSP ALE POŠLAPE TO!!!!HURÁÁÁÁ JEDE MY THE SIMS 2!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_nh123 Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 BEZ FORMATOVANI MY TO POŘAD VYPINALO PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Lidi pliiiiis help ted jsem dotahl i Tomb Raider a Slinter Cell a udela mi to same jako u Fifa Street 2------vse mam nastaveny dobre a pak mi to preste restne a jen mi to najede na menu fw. 2.5 ale samo se nic nespusti a na nic nejde zmacknout krizek protoze to napise neco o regionu..... tady je me ICQ kdybyste to nekdo nechtel diskutovat tady: 281-260-680 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2006 Lidi pliiiiis help ted jsem dotahl i Tomb Raider a Slinter Cell a udela mi to same jako u Fifa Street 2------vse mam nastaveny dobre a pak mi to preste restne a jen mi to najede na menu fw. 2.5 ale samo se nic nespusti a na nic nejde zmacknout krizek protoze to napise neco o regionu..... tady je me ICQ kdybyste to nekdo nechtel diskutovat tady: 281-260-680Taky mám ten samej problém.......něco de a něco ne......ale nejhorší je když něco de někdy a druhej den už ne......viz wrestling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts