brians Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Takže otevřu jsi prohlížeč Mozilla Firefox a po pár minutách někdy i daleko dříve mě prohlížeč úplně z ničeho nic spadne! Prohlížeč se chová čím dál tím více nestabilně už mám strach otevírat další www stránky, aby to opět nespadlo. Takže děje se vám to také??? Čím jsou vyšší a novější verze tím to jde pěkně z kopce.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Mám 3.5.5 a v pohode :? Skús stiahnuť iný prehliadač - Opera , chrome , Safari .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Me teda nepada ,ale presne jak pises cim vyssi verze tim vic je to narocnejsi na pamet a vic a vic se to seka a obcas i spadne hruza . Uz sem nainstaloval operu a pomalu si asi budu muset zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Mám 3.5.5 a v pohode :? Skús stiahnuť iný prehliadač - Opera , chrome , Safari .. Nevíš prosimtě co by to mohlo způsobovat? Já jsem také neměl vůbec žádné problémy dokuď jsem nepřešel na tuto verze 3.5.5 před tím bylo všechno O.K Samozřejmě, že ty jiné prohlížeče vyzkouším, ale zase je tu otázka: Jsou také tak bezpečné a dobré jako firefox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 z těch ostatních ti doporučím OPERU, a firefox mi taky někdy spadne, ale málokdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 doporucuji chrome pouzivam ho asi dva mesice a zatim mi ani jednou nespadnul a prijde mi ze vsech prohlizecu nejrychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Je to zajímavý, ale používám ten nejnovější firefox a musím říct, že mi ještě nikdy žádná verze nespadla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jsou také tak bezpečné a dobré jako firefox? Dobrej vtip. Opera a Chrome je dokonce bezpecnejsi, nez Firefox. (O Safari to bohuzel neplati - to bezpecnejsi rozhodne neni) A Opera je mnohem lepsi, nez FF - je mnohem rychlejsi. A s nejnovejsim FF taky nemam problem - takze ROZHODNE NESOUHLASIM, ze s kazdou vyssi verzi je to horsi.. To jsou jen blbe kecy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Takže bych to ještě více upřesnil. Padá mi to nejvíce, když jsem na stránkách youtube a tam přehrávám nějaká videa. Jinak už zkouším Google chrome vypadá přívětivě ještě zkusím operu.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak to nebude problem s firefoxem, ale s flashplayerem, reinstaluj ho a pripadne nainstaluj novejsi verzi. Pokud nepomuze, tak zkus z archivu lehce starsi verzi. Je take mozne, ze nemas spravnou verzi pro svou architekturu x86/x64 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak to nebude problem s firefoxem, ale s flashplayerem, reinstaluj ho a pripadne nainstaluj novejsi verzi. Pokud nepomuze, tak zkus z archivu lehce starsi verzi. Je take mozne, ze nemas spravnou verzi pro svou architekturu x86/x64 .. Mám verzi flashplayer 10 to je nejnovější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Takže otevřu jsi prohlížeč Mozilla Firefox a po pár minutách někdy i daleko dříve mě prohlížeč úplně z ničeho nic spadne!
Prohlížeč se chová čím dál tím více nestabilně už mám strach otevírat další www stránky, aby to opět nespadlo.
Takže děje se vám to také???
Čím jsou vyšší a novější verze tím to jde pěkně z kopce.:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.