Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

To ja vim co jsou ty rozhledny (Viewpointy), ale i kdybych je tam mel a nevlez na ne tak to ty casti mesta muzu, akorat neuvidim nic na mape. Ja tam ale zadny rozhledny nemam - na mape nejsou a do ty casti mesta nemuzu jit (je to jizni polovina Florencie oddelena rekou - muzu jit do reky na most ze severu, ale na jizni hranici uz je ta stena). Pribeh uz jsem dohral tak mi to je prave divny.

• 2 months later...
Odesláno
no taky me to zamrzlo ale skoro az u konce a docela me to sere

Ahoj, tak problém je s pouzitim patche na W2 s verzi Wawe3_jk.ppf Vypálil jsem celkem 3 DVD tímto způsobem, 2 ruzný verze hry na verbatim a pak jednu na emtec DVD a vždy se mi to seklo ve stejném místě.. Pak jsem si to patchl s 360WavesPatcher_1.2.6 a hra jede v pořádku až do konce. ;)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

Nevím si rady s jednou misí ,prosim o pomoc... Je to v době ,kdy se vrátím do současnosti , ale má nějaké halucinace a Ezio je opět v Itálii. Nemám žádné možnosti zbraní nic , jenom mám pronásledovat nějakého týpka a on mi uteče do věže , dveře se zabouchnou a já nevím co. Vylezu k těm dveřím nahoře , ale ty jsou taky zavřené a jak dál nevím. Nikam se nedá lézt nahoru....

Odesláno
nevím si rady s jednou misí ,prosim o pomoc... Je to v době ,kdy se vrátím do současnosti , ale má nějaké halucinace a ezio je opět v itálii. Nemám žádné možnosti zbraní nic , jenom mám pronásledovat nějakého týpka a on mi uteče do věže , dveře se zabouchnou a já nevím co. Vylezu k těm dveřím nahoře , ale ty jsou taky zavřené a jak dál nevím. Nikam se nedá lézt nahoru....

neni to halucinace kde se hraje za altaira???

Odesláno
nevím , jestli je to ta mise ,kterou myslíš , ale asi jo. Já vím , že mám jít nahoru za ním ,ale ono není kudy :!: Oblezl jsem tu věž celou a nikde to nejde nahoru , kromě na k těm dveřím , od kterých nahoru taky nejde...
jak je tam lampa na balkone tak se rozbehni na zed a dej rychle joystickem uhni na tu stranu kde mas ten tram. :)
  • 2 weeks later...
Odesláno

Potřebuju zase pomoct : Jsem ted ve fázi ,kdy mám posbírat 30 codex pages , já jich mám 26 a nevím kde hledat další. Mám je mít ukázané na mapě, ale byl jsem v Tuscany , Florence , ve vile , i v horách a tam už nikde žádné nejsou. Nevíte kde hledat ?

Edit: Tak už vyřešeno :) Ten konec je celkem monstrozní :) O čem tam ta ,, bohyně " cca mluvila ? moje angličtina není na úplně vysoké urovni :D

Odesláno
Potřebuju zase pomoct : Jsem ted ve fázi ,kdy mám posbírat 30 codex pages , já jich mám 26 a nevím kde hledat další. Mám je mít ukázané na mapě, ale byl jsem v Tuscany , Florence , ve vile , i v horách a tam už nikde žádné nejsou. Nevíte kde hledat ?

Edit: Tak už vyřešeno :) Ten konec je celkem monstrozní :) O čem tam ta ,, bohyně " cca mluvila ? moje angličtina není na úplně vysoké urovni :D

nejlepší hra teď hraji to brotherhood a masakr ... btw neprodáváte někdo tuto hru sháním assassina 2 a kdyby někdo měl tak i 1čku

Odesláno
nejlepší hra teď hraji to brotherhood a masakr ... btw neprodáváte někdo tuto hru sháním assassina 2 a kdyby někdo měl tak i 1čku

Tady se nam nekdo zblaznil do AC :) Dvojku si zahraj urcite, s jednickou bych vahal. Je to vyrazne horsi hra nez dbojka a brotherhood. Kdyz hrajes nejdriv jednicku a pak dvojku tak je to v poho, ale opacne by to mohl byt prilis velky sok :)

Odesláno
Tady se nam nekdo zblaznil do AC :) Dvojku si zahraj urcite, s jednickou bych vahal. Je to vyrazne horsi hra nez dbojka a brotherhood. Kdyz hrajes nejdriv jednicku a pak dvojku tak je to v poho, ale opacne by to mohl byt prilis velky sok :)

já jedničku i 2ku hrál... miluju tuhle sérii assassins creed = ) jen to sháním pro mladšího bráchu který mě teď selduje při hraní brotherhood a říká že chce hrát taky tak jsem mu říkal že minimálně ac 2 by měl před tím hrát protože to na sebe navazuje hodně :) jinak sám nevím jestli v tý hře chápu souvislosti (hlavně mezi desmondem v současnosti a eziem v minulosti) ale vidím že ty budes v obraze napíšu nějaké pm určitě mi budeš umět odpovědět pokud budeš chtit teda :) jinak si myslim ze fakt jeto narocna hra musis ji rozumet a ten pribeh + samotna hra vytvari pak fakt neco neskutecneho

• 10 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu