Nanaki Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 To znamená, že PC verze má nechutné DRM, které tě omezí na jeden počítač. U konzolí DRM naštěstí není, aspoň u diskových verzí her, takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Sry jestli to tu uz je ale nenasel jsem to. Dohral jsem pribeh v AC2, ale porad jeste mam zamcenou pulku Florencie (za rekou) a nemuzu tam jit. Co musim udelat abych to odemkl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 musíš vylézt na všechny takový ty "rozhledny" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ja tam zadny rozhledny uz nemam. Ta pulka je zamcena takovou tou stenou a pise to ze kdyz tam vlezu tak se mi bude ubirat zivot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 mám na mysli takový ty věže který máš aji na mapě a když na ně vylezeš tak Ezio se rozhlídne a otevře se ti další kousek města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 To ja vim co jsou ty rozhledny (Viewpointy), ale i kdybych je tam mel a nevlez na ne tak to ty casti mesta muzu, akorat neuvidim nic na mape. Ja tam ale zadny rozhledny nemam - na mape nejsou a do ty casti mesta nemuzu jit (je to jizni polovina Florencie oddelena rekou - muzu jit do reky na most ze severu, ale na jizni hranici uz je ta stena). Pribeh uz jsem dohral tak mi to je prave divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada88 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 no taky me to zamrzlo ale skoro az u konce a docela me to sere Ahoj, tak problém je s pouzitim patche na W2 s verzi Wawe3_jk.ppf Vypálil jsem celkem 3 DVD tímto způsobem, 2 ruzný verze hry na verbatim a pak jednu na emtec DVD a vždy se mi to seklo ve stejném místě.. Pak jsem si to patchl s 360WavesPatcher_1.2.6 a hra jede v pořádku až do konce. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Všiml jsi si, kdy se ptal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenylenyleny Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 caute, nevite ktery torrent obashje cz titulky? nikde jsem se to nedocetl. diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 caute,nevite ktery torrent obashje cz titulky? nikde jsem se to nedocetl. diky za odpoved. Vieme - ZIADNY! Na X360 nie su cz titulky v ACII, ani na PS3. Vysli iba na PC. P.S. skor si popozeraj eshopy s hrami, tam by si sa to dozvedel a nehladal torrenty s cz verziou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Nevím si rady s jednou misí ,prosim o pomoc... Je to v době ,kdy se vrátím do současnosti , ale má nějaké halucinace a Ezio je opět v Itálii. Nemám žádné možnosti zbraní nic , jenom mám pronásledovat nějakého týpka a on mi uteče do věže , dveře se zabouchnou a já nevím co. Vylezu k těm dveřím nahoře , ale ty jsou taky zavřené a jak dál nevím. Nikam se nedá lézt nahoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XBOX360KA Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 nevím si rady s jednou misí ,prosim o pomoc... Je to v době ,kdy se vrátím do současnosti , ale má nějaké halucinace a ezio je opět v itálii. Nemám žádné možnosti zbraní nic , jenom mám pronásledovat nějakého týpka a on mi uteče do věže , dveře se zabouchnou a já nevím co. Vylezu k těm dveřím nahoře , ale ty jsou taky zavřené a jak dál nevím. Nikam se nedá lézt nahoru.... neni to halucinace kde se hraje za altaira??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 neni to halucinace kde se hraje za altaira??? Tak musis vylezt uplne nahoru! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 nevím , jestli je to ta mise ,kterou myslíš , ale asi jo. Já vím , že mám jít nahoru za ním ,ale ono není kudy :!: Oblezl jsem tu věž celou a nikde to nejde nahoru , kromě na k těm dveřím , od kterých nahoru taky nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Musíš vyskočit na tu tyčku, která drží lampu přímo nad těmi dveřmi ;). Dělalo mi to problém, ale jde to a je to asi jediná cesta :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 nevím , jestli je to ta mise ,kterou myslíš , ale asi jo. Já vím , že mám jít nahoru za ním ,ale ono není kudy :!: Oblezl jsem tu věž celou a nikde to nejde nahoru , kromě na k těm dveřím , od kterých nahoru taky nejde... jak je tam lampa na balkone tak se rozbehni na zed a dej rychle joystickem uhni na tu stranu kde mas ten tram. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Oks , díky. Mi právě na tu tyčku skočit nešlo rovnou ,tak zkusím takhle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Potřebuju zase pomoct : Jsem ted ve fázi ,kdy mám posbírat 30 codex pages , já jich mám 26 a nevím kde hledat další. Mám je mít ukázané na mapě, ale byl jsem v Tuscany , Florence , ve vile , i v horách a tam už nikde žádné nejsou. Nevíte kde hledat ? Edit: Tak už vyřešeno :) Ten konec je celkem monstrozní :) O čem tam ta ,, bohyně " cca mluvila ? moje angličtina není na úplně vysoké urovni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adisss Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Potřebuju zase pomoct : Jsem ted ve fázi ,kdy mám posbírat 30 codex pages , já jich mám 26 a nevím kde hledat další. Mám je mít ukázané na mapě, ale byl jsem v Tuscany , Florence , ve vile , i v horách a tam už nikde žádné nejsou. Nevíte kde hledat ?Edit: Tak už vyřešeno :) Ten konec je celkem monstrozní :) O čem tam ta ,, bohyně " cca mluvila ? moje angličtina není na úplně vysoké urovni :D nejlepší hra teď hraji to brotherhood a masakr ... btw neprodáváte někdo tuto hru sháním assassina 2 a kdyby někdo měl tak i 1čku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 nejlepší hra teď hraji to brotherhood a masakr ... btw neprodáváte někdo tuto hru sháním assassina 2 a kdyby někdo měl tak i 1čku Tady se nam nekdo zblaznil do AC :) Dvojku si zahraj urcite, s jednickou bych vahal. Je to vyrazne horsi hra nez dbojka a brotherhood. Kdyz hrajes nejdriv jednicku a pak dvojku tak je to v poho, ale opacne by to mohl byt prilis velky sok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adisss Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Tady se nam nekdo zblaznil do AC :) Dvojku si zahraj urcite, s jednickou bych vahal. Je to vyrazne horsi hra nez dbojka a brotherhood. Kdyz hrajes nejdriv jednicku a pak dvojku tak je to v poho, ale opacne by to mohl byt prilis velky sok :) já jedničku i 2ku hrál... miluju tuhle sérii assassins creed = ) jen to sháním pro mladšího bráchu který mě teď selduje při hraní brotherhood a říká že chce hrát taky tak jsem mu říkal že minimálně ac 2 by měl před tím hrát protože to na sebe navazuje hodně :) jinak sám nevím jestli v tý hře chápu souvislosti (hlavně mezi desmondem v současnosti a eziem v minulosti) ale vidím že ty budes v obraze napíšu nějaké pm určitě mi budeš umět odpovědět pokud budeš chtit teda :) jinak si myslim ze fakt jeto narocna hra musis ji rozumet a ten pribeh + samotna hra vytvari pak fakt neco neskutecneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Zdravim lidi potreboval bych zjistit jestli se da nejak dodatecne udelat ukol s tim litacim strojem jak se ma srazit strazce nohama uz sem assassina kompletne dohral ale tenhle ukol mi chybi da se to nejak udelat nebo se to musi hrat znova? diky :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Dungeonmaster : tak si zopakuj tu kapitolu ;) v DNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Kapitola samotna nejde zopakovat. Musis hrat celou hru znova, nebo koupit (myslim) 12. kapitolu, kde je mise na litacim stoji. To je prave nejvetsi nevyhoda 2. dilu, stesti, ze vyvojari tu chybu neudelali znova a v BH se uz dalo opakovat kterakoli mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 tak to je teda pěkně naprd to se mi zrovna 2x nechce kvuli 5G :) dostane se něco za dohraní všech G pointů? Třeba něco pro Avatara atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.