Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's Creed II

saberrider

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To ja vim co jsou ty rozhledny (Viewpointy), ale i kdybych je tam mel a nevlez na ne tak to ty casti mesta muzu, akorat neuvidim nic na mape. Ja tam ale zadny rozhledny nemam - na mape nejsou a do ty casti mesta nemuzu jit (je to jizni polovina Florencie oddelena rekou - muzu jit do reky na most ze severu, ale na jizni hranici uz je ta stena). Pribeh uz jsem dohral tak mi to je prave divny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...
no taky me to zamrzlo ale skoro az u konce a docela me to sere

Ahoj, tak problém je s pouzitim patche na W2 s verzi Wawe3_jk.ppf Vypálil jsem celkem 3 DVD tímto způsobem, 2 ruzný verze hry na verbatim a pak jednu na emtec DVD a vždy se mi to seklo ve stejném místě.. Pak jsem si to patchl s 360WavesPatcher_1.2.6 a hra jede v pořádku až do konce. ;)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nevím si rady s jednou misí ,prosim o pomoc... Je to v době ,kdy se vrátím do současnosti , ale má nějaké halucinace a Ezio je opět v Itálii. Nemám žádné možnosti zbraní nic , jenom mám pronásledovat nějakého týpka a on mi uteče do věže , dveře se zabouchnou a já nevím co. Vylezu k těm dveřím nahoře , ale ty jsou taky zavřené a jak dál nevím. Nikam se nedá lézt nahoru....

Odkaz ke komentáři

nevím si rady s jednou misí ,prosim o pomoc... Je to v době ,kdy se vrátím do současnosti , ale má nějaké halucinace a ezio je opět v itálii. Nemám žádné možnosti zbraní nic , jenom mám pronásledovat nějakého týpka a on mi uteče do věže , dveře se zabouchnou a já nevím co. Vylezu k těm dveřím nahoře , ale ty jsou taky zavřené a jak dál nevím. Nikam se nedá lézt nahoru....

neni to halucinace kde se hraje za altaira???

Odkaz ke komentáři

nevím , jestli je to ta mise ,kterou myslíš , ale asi jo. Já vím , že mám jít nahoru za ním ,ale ono není kudy :!: Oblezl jsem tu věž celou a nikde to nejde nahoru , kromě na k těm dveřím , od kterých nahoru taky nejde...
jak je tam lampa na balkone tak se rozbehni na zed a dej rychle joystickem uhni na tu stranu kde mas ten tram. :)
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Potřebuju zase pomoct : Jsem ted ve fázi ,kdy mám posbírat 30 codex pages , já jich mám 26 a nevím kde hledat další. Mám je mít ukázané na mapě, ale byl jsem v Tuscany , Florence , ve vile , i v horách a tam už nikde žádné nejsou. Nevíte kde hledat ?

Edit: Tak už vyřešeno :) Ten konec je celkem monstrozní :) O čem tam ta ,, bohyně " cca mluvila ? moje angličtina není na úplně vysoké urovni :D

Odkaz ke komentáři

Potřebuju zase pomoct : Jsem ted ve fázi ,kdy mám posbírat 30 codex pages , já jich mám 26 a nevím kde hledat další. Mám je mít ukázané na mapě, ale byl jsem v Tuscany , Florence , ve vile , i v horách a tam už nikde žádné nejsou. Nevíte kde hledat ?

Edit: Tak už vyřešeno :) Ten konec je celkem monstrozní :) O čem tam ta ,, bohyně " cca mluvila ? moje angličtina není na úplně vysoké urovni :D

nejlepší hra teď hraji to brotherhood a masakr ... btw neprodáváte někdo tuto hru sháním assassina 2 a kdyby někdo měl tak i 1čku

Odkaz ke komentáři

nejlepší hra teď hraji to brotherhood a masakr ... btw neprodáváte někdo tuto hru sháním assassina 2 a kdyby někdo měl tak i 1čku

Tady se nam nekdo zblaznil do AC :) Dvojku si zahraj urcite, s jednickou bych vahal. Je to vyrazne horsi hra nez dbojka a brotherhood. Kdyz hrajes nejdriv jednicku a pak dvojku tak je to v poho, ale opacne by to mohl byt prilis velky sok :)

Odkaz ke komentáři

Tady se nam nekdo zblaznil do AC :) Dvojku si zahraj urcite, s jednickou bych vahal. Je to vyrazne horsi hra nez dbojka a brotherhood. Kdyz hrajes nejdriv jednicku a pak dvojku tak je to v poho, ale opacne by to mohl byt prilis velky sok :)

já jedničku i 2ku hrál... miluju tuhle sérii assassins creed = ) jen to sháním pro mladšího bráchu který mě teď selduje při hraní brotherhood a říká že chce hrát taky tak jsem mu říkal že minimálně ac 2 by měl před tím hrát protože to na sebe navazuje hodně :) jinak sám nevím jestli v tý hře chápu souvislosti (hlavně mezi desmondem v současnosti a eziem v minulosti) ale vidím že ty budes v obraze napíšu nějaké pm určitě mi budeš umět odpovědět pokud budeš chtit teda :) jinak si myslim ze fakt jeto narocna hra musis ji rozumet a ten pribeh + samotna hra vytvari pak fakt neco neskutecneho

Odkaz ke komentáři

• 10 months later...

Zdravim lidi potreboval bych zjistit jestli se da nejak dodatecne udelat ukol s tim litacim strojem jak se ma srazit strazce nohama uz sem assassina kompletne dohral ale tenhle ukol mi chybi da se to nejak udelat nebo se to musi hrat znova? diky :cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu