nytram Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 cau. hele nechci zbytecne zakladat novej topic,ale mam taky problem. pri hrani kdy sem sem se vratil poprve do reality (krom zacatku) jsem zacal hrat za altaira. honim jednoho chlapa az do veze na hradbac, ale za kazdou cenu mi nejde na prvnim balkone vylest na tram. nevim jesli je to problem hry nebo muj( mam verzi magawere) dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 cau. hele nechci zbytecne zakladat novej topic,ale mam taky problem. pri hrani kdy sem sem se vratil poprve do reality (krom zacatku) jsem zacal hrat za altaira. honim jednoho chlapa az do veze na hradbac, ale za kazdou cenu mi nejde na prvnim balkone vylest na tram. nevim jesli je to problem hry nebo muj( mam verzi magawere) dik za rady. Tam jsem taky vykysl, ale neni to bug :cheesygrin: Stojíš na římse toho balkonu u zdi. Držíš RT zmáčkneš A a vyskočíš nahoru pak dáš hned zase A a analog směrem k tý římse a jsi tam :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 zdravim,hraju assassins creed 2 a je tam mise jak se mlátíte s tima chlápkama z toho města a pak od nich vysbírám náké zláto a co dál? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuart7 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 cau je tu myslim 2 nebo 3 mise žee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jj přesně tak potřebuju vědět co dělat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuart7 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ježiš já to už 30 krát otočil ale zkusim ti náák poradit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuart7 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ty aj ti asi neporadim ted nemam chut to hrat zas od znova hraju good of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 prosím poradte mi někdo dám vám za to 2000 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuart7 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 předem nenecham se ošidit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuart7 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ale stejne bych ti to neporadil ted nejdriv zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 neporadim ti presne protoze sem ac2 jeste nehral ale zkus zadat na youtube assasins creed 2 walkthrough a treba part 2 nebo 3 podle toho v jake casti hry to presne je...;) edit: stuart7 pouzivej aspon edit paneboze roadmaster: neni to nahodou tahle cast? (podle toho jak si to popisoval to sedi)- http://www.youtube.com/watch?v=u2X6RDpMudU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 zdravim,hraju assassins creed 2 a je tam mise jak se mlátíte s tima chlápkama z toho města a pak od nich vysbírám náké zláto a co dál?díky Kamo, a skor si to aspon hladal na youtube, alebo niekde navody (guides)? Ved mas hadam pripojenie na net a poznas aj google :cheesygrin: Ale je asi jednoduchsie zakladat novy nezmyselny topik! http://guides.ign.com/guides/14302493/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 zdravím potřeboval bych poradit dokončil jsem hru a teď honim archyvmenty... tak6e: první : Show your Colors - Oblékni si Auditore kápi v každém městě... vím že mi jednu kápi nemám takže otázka zni kde jí získat?? Perfect Harmony-Nabarvi si oblečení těmito barvami: Wetland Ebony a Wetland Ivory.... asi jsem debil ale tyhle barvy jsem prostě nenašel mám jen základni 3 nebo 4. předem díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 zdravím potřeboval bych poradit dokončil jsem hru a teď honim archyvmenty... tak6e: první : Show your Colors - Oblékni si Auditore kápi v každém městě... vím že mi jednu kápi nemám takže otázka zni kde jí získat??Perfect Harmony-Nabarvi si oblečení těmito barvami: Wetland Ebony a Wetland Ivory.... asi jsem debil ale tyhle barvy jsem prostě nenašel mám jen základni 3 nebo 4. předem díky za pomoc Kulo, tebe tento odkaz, ktory som dal nad tvojim prispevkom, nepomoze? :roll: Ci ti to mame zahrat za teba? http://guides.ign.com/guides/14302493/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Kulo, tebe tento odkaz, ktory som dal nad tvojim prispevkom, nepomoze? :roll: Ci ti to mame zahrat za teba? http://guides.ign.com/guides/14302493/index.html jo jo.. nepročítal jsem ten topic.. ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Vemeš z mrtvol peníze a půjdeš za doktorem aby tě ošetřil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Vemeš z mrtvol peníze a půjdeš za doktorem aby tě ošetřil :) Přesně, naprosto jednoduchá tutoriál mise, abys věděl, jak si koupit medicine. Jestli máš s timhle problém tak good luck s aj u všech ostatních her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumes Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Auditore kapi ziskas kdyz nasbiras vsechny pirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 zdravím potřeboval bych poradit dokončil jsem hru a teď honim archyvmenty... tak6e: první : Show your Colors - Oblékni si Auditore kápi v každém městě... vím že mi jednu kápi nemám takže otázka zni kde jí získat??Perfect Harmony-Nabarvi si oblečení těmito barvami: Wetland Ebony a Wetland Ivory.... asi jsem debil ale tyhle barvy jsem prostě nenašel mám jen základni 3 nebo 4. předem díky za pomoc perfect harmony- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zdravím lidi nevíte jestli výjde AS2 v češtině nikde na netu jsem to nenašel.Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zdravím lidi nevíte jestli výjde AS2 v češtině nikde na netu jsem to nenašel.Dík za info urcite nevyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Custe mám dotaz pravě jsem dohral Assassians Creed 2 a shlednul konec videa. A prave toho dotazu se to tyka chtel bych vedet co to vsechno znamena neco jsem si prelozil a neco jsem nestihnul ale pochopil jsem z toho co jsem přeložil ze to je odkaz ke konci sveta v roce 2012 kdy budou podle mayského kalendáře všechny planety v jedne rovině spolu ze sluncem a smění se magnetické pole země. každopádně bylo tam toho mnohem více ale to už jsem nestihnul a zvhledem k tomu že se ta mise neda opakovat tak mám smůlu Jak říkam nestihnul jsem vše a jesli se najde duše která to dohrala a ví toho víc než já tak sem stím . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Mno s tim koncem zeme jsi to pochopil spravne, ale toho se obava prave ta Lucy... A ta Minevra davala ten vskaz prave Dezmondovi (skrze Ezia proto byl prorokem) aby navstivil chramy ktere zanechala prave Prvni civilizace (Minerva je jednou z nich) aby tomu jakym si zpusobem zabranil... Ale zde to nekonci... Jenze jak jsem zjistil tak Subjekt 16 (ten co zesilel z bleeding efektu) tak jak v AC1 zanechal ty stopy ktere napsal svou krvi... tak tam odkazuje na ty chramy a zaroven taky rika ze 21.12.2012 bude konec sveta a v tentyz den novodobi templari vypusti do vesmiru Kousky Edenu aby ovladli celej svet... Tzn ze tim koncem sveta myslel asi totalni vladu templaru na lidstvem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Seš borec, jestli to tak dobře chápeš..;) Já mám zatím 24% hry, ale už nevím, kam dřív skočit.. je to strašně zamotaná hra.. a ještě když neumím anglicky úplně perfektně, tak občas fakt nevím, co dělat.. btw, jak to je s tím Altairovým brněním? A jak funguje to dekódováni vzkazu? To musím získávat ty codex pages? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Seš borec, jestli to tak dobře chápeš..;)Já mám zatím 24% hry, ale už nevím, kam dřív skočit.. je to strašně zamotaná hra.. a ještě když neumím anglicky úplně perfektně, tak občas fakt nevím, co dělat.. btw, jak to je s tím Altairovým brněním? A jak funguje to dekódováni vzkazu? To musím získávat ty codex pages? Získej 6 klíču z hrobek předků a získaš altairove brnění a to dekodováni je to že jak něco najdeš tak to zaneseš leonardovi a on to vyluší ale zatim jak to hraju já tak to dekodování jde s hlavní linii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.