trezzor Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 www.ign.com guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brepta Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 A nemáš někde nejáký video já to tam nemužu najít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Nevzpomenu si co to je popiš co se tam tak dělo pokusím se vzpomenout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Prosím vás nevite někdo jak se mam dostat přes squenci 10 memory 6...díky http://www.gameanyone.com/game/X360/3969.html tam mas casti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brepta Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Je tam villa a nejde tam projít dveřma...musim najít nějáky dokumenty nebo neco takovího ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 musíš hledat stránky kodexů. Po celé mapě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 mas je označeny na mape vzdy kydz vejdes do nejakeho mesta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brepta Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Díky moc..už to mam.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Cau lidi,chci se zeptat.Stava se vam pri hrani,ze chvilema vam to dela malou ziletku efekt?Vic se mi to stava u nekterych videi a obcas mam i vlneni obrazu.Hraju na LCD 82 palcu Philips propojeno HDMI kabelem.Instalovano na HDD.:DDiky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 jakej ziletka efekt?nic takoveho se my nestava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 jakej ziletka efekt?nic takoveho se my nestava On asi myslí, že se mu obraz jakoby rozřízne. Povetšinou je jedna půlka pomalejší než druhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 82 palcu tak to si teda borec :-D muze to byt i tím HDMI kabelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 omlouvam se.Je to 82cm:-DJe to mozny.Dostal jsem v softcomu zdarma HDMI kabel Roline.Stoji asi 100kc.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Neco nestiha zobrazovat 1080p,toho problemu se zbavis, kdyz si nastavis v zobrazeni 720p nebo 1080i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Myslim ze to LCD je 50Hz.Nebo to bude tim HDMI kabelem?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tipuju kabelem mozna xkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Si nekde budu muset pujcit HDMI kabel.Nechci davat zbytecne 6 stovek.:-) Myslite si,ze bude stacit kdyz to propojim tim AV kabelem co byl u xka,abych zjistil jestli to je xkem nebo kabelem??Nebo mam jen prepnout z 1080p na 1080i?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Myslite si,ze bude stacit kdyz to propojim tim AV kabelem co byl u xka,abych zjistil jestli to je xkem nebo kabelem??Nebo mam jen prepnout z 1080p na 1080i?:-) Preco sa pytas? My ti nebranime, aby si si to vyskusal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Zdravim. Může mě někdo poradit..?? v úvodu hry hned po první bitce a po promluvě s postavou mám podle titulek vyhledat lékaře a zaplatit mu 200 jejich měny. Nácházím se v oblasti v které hra odstartovala a nemůžu se nikam hnout - area are not available. Nevim prostě kudy kam. ?? díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 neví někdo kde byla soška která je na stojanu uplně vlevo když máte mapu??mám jen jednu a nwm kde je ta druhá...jinak už mám všechny...nebo nějaký odkaz na nějakou mapu sošek?? doufám že víte co myslím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Pokud jsem to správně pochopil, hledáš tohle. Stačí kliknout na určitou sošku a ukáže se ti i fotka, kde přesně ta soška je ;). Je tam toho víc a je to opravdu vydařená mapa na sbírání těhle věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 zdravim přicházím z dalším dotazem tady na te strance http://jrc.cz/index.php?a=2&id=27671 maji tuto hru s tim číslem jak je v levo dole tak tam je to číslo 15 a tady na té stránce je zase to číslo 18 http://xbox-360.surtep.cz/hry/assassins-creed-2/ já se ptám co znamená to číslo? A proc je to číslo nekde takovy a nekde takovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 To je doporučený věk, od kterého by hra měla být hrána. Přečti si třeba tohle: http://en.wikipedia.org/wiki/Pan_European_Game_Information Každý stát si může určovat kritéria, podle které posizuje hry (ale i jiné věci) podle svého. Hodnocení se proto mohou lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jo a ještě mám dotaz u originalni verze teto hry je to tka ze kdyz si to zahraje jeden člověk na jednom pc tak na druhěm pc další člověk už nemuže tak plz jak to je u xboxove verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.