LukoCH Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Zdravím Nevím jak, ale dostaly se mi pod kryt nějaký drobky, pravděpodobně přes repráky :D ..jsou zrovna pod sklem jak je display a mě to docela irituje.. Podle tadytoho návodu bych to teoreticky mohl pročistit, ale docela mě vadí ztráta záruky skrz tu nálepku. Nezná někdo způsob, jak přední kryt třeba jenom odchlípnout a profouknout ? ..vím, asi to zní nesmyslně a hrubě, ale kamarád měl zase nějakou šmouhu a vyřešil to jen tadytím nějakým uvolněním.. Mohl bych to zkusit, ale nemám moc elán si shánět malý šroubovák, aby mi to pak nešlo.. Já jen jestli to někdo zkoušel.. Diky moc :) P.S.: mám slima.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 slima musis oddedat celeho. na tom displayi to drzi tak, ze to nijak nezfouknes. kdyz se pomuzes spendlikem a fenem na tu plombu v zadu a budes to stahovat jen nahrate, tak se ti to podariv pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukoCH Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Ale nemusím oddělat celý zadní kryt ? :) ..s tou plombou si snad poradím, koukám, že už předchozí majitel si asi taky hrál.. co nadělám :D Mám z toho docela strach, nějak vytřepat to asi nejde, že :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 nepujde. je to na tom blbe prilnute. Zadni kryt s tim nema souvislost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukoCH Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Nevím, proč jsem se toho bál. Vyčištěno :D ..ta plomba byla stejnak už poznamenaná bývalým majitelem, takže to je fuk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 to je divny ja mam taky šroubovák PZ 0x 60 od firmy NAREX a je moc velkej a v návodu máte, že ta velikost pasuje tak nvm omg tam je Ph 0x60 ten prodavač mi to prodal blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 takze rozdelaval sem PSP FAT musel sem rozdelat jestle 2 sroubky vedle pametovky nahore a dole jinak by sem to nerozdelal ani kdybych stim krapl takze pekne nefunkcni navod jeste sem musel i ty 2 cerne pod baterkou ktere ste potom napsali ze nemusite EDIT :ja mam PSP 2 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Dobry navod ktery zacarecnici jiste oceni.ja jsem sice taky "bazant" PSPcko nemam ani tri nedele ale s rozebiranim elektroniky (PC,hi-Fi,Mobily PDA) nemam jediny problem a celkem zksenosti...i iPhone jsem rozebiral a v poho,kazdopadne navod nazorny a moc dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Mam dotaz, kde sezenu ten sroubovak??? na netu ho nikde nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Mam dotaz, kde sezenu ten sroubovak??? na netu ho nikde nemuzu najit :google: http://www.grent.cz/sroubovak-ph-0x60.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Nejde mi sundat kloboucek u analogu, drzi jako pribitej. PSP jsem rozebral, vycistil tu vodivou gumu (snad dobre), ale analog mi pri hrani porad uhyba na stranu... Nejake rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro1989 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Zdravim, potreboval bych nekoho z okoli Olomouce, jestli by mi nevycistil pod krytem displej, mam tam celkem prach a i vetsi drobky a primo me to irituje. Sam se do toho poustet moc nechci. Tak kdyby se nekdo ochotni nasel, za nejaky mensi uplatek, byl bych moc vdecny. Kdyztak vice po PM. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 já tam mam ty šroubky pod baterkou úplňe jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Nejde mi sundat kloboucek u analogu, drzi jako pribitej. PSP jsem rozebral, vycistil tu vodivou gumu (snad dobre), ale analog mi pri hrani porad uhyba na stranu... Nejake rady? me se stalo neco podobnyho, rozdelal sem PSP a neco delal, a kdyz sem testoval, jestli bezi analog tak mi furt sel dolu, ale pak sem poradne pritlacil kryt a slo to. tak bud zkus ten kryt, nebo plugin JoySens já tam mam ty šroubky pod baterkou úplňe jinak. nemas nahodou SLIMko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSajdak Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Sice jich není moc druhů ale sou už i kryty které se prostě nasadí na ten starý. Alespoň sem to takhle viděl v Electro Worldu PS: Máte tu někdo růžové PSP?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Ahoj hoši>display jsem normálně vyčistil přípravkem na displaye a toaleťákem od prachu a šlape úplně v pohodě>myslim že když na to netlačíte nic se tomu displayi nestane ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 a jak vyměním ten zadní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 pspčko kompletně rozebereš, a všechno zase naskládáš zpět do nového krytu. Kdyžtak pro inspiraci na youtube si najdi nějaká videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plajmen1 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 oznauji funkčnost se šroubovákem PHOx75mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.