Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno
sry, ale stahovat přes 3 miliony snímků což by trvalo tak 3 týdny a slučování další 2 týdny se mi ani moc nechce :cheesygrin:

Stejnak by to zabíralo přes 50 GB se všemi zoomy :idea:

Dávám sem jen hlavní města a ty kde by se mohl člověk lehce ztratit 8)

mapa SR so zoomom 8 z 11 zabera cca 1,1 GB..... to je podla mna velke cislo co si zahlasilllll

Odesláno

Zdravím velice se OMLOUVÁM ale bohužel nejsem schopen to nainstalovat. mám staženo map downloader a map thi s pak nějaké mapy... na psp mámCF 5.00 m-33 ale prostě nevím jak a dál stím.. můžete mi helfnout??? Ještě jednou děkuju a moc se omlouvám ale elektronice jsem nikdy moc nerozuměl..:(:(:(

Tak jsem si asi 5x přečetl píspěvky k nainstalování map...Ale pořás se mi nic nezobrazí...:( HELP!!!

Tak se chci omluvit všem neochotlivcům...XD Vaše neochota mi pomoct mě donutila zkoumat!! A nakonec se povedlo..:D:D Parádní věc ty mapy DÍKY!!!

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno
Chtěl jsem jenom říct nějaké info pro zájemce na celou čr... Mám jí staženou!! Všechny zoomy její velikost je cca 1,2GB a stahování trvalo cca 10 hodin..:) při cca rychlosti 1Mb/s..:D

Tak to nekam hod na net abychom si to mohlis tahnout 1,2gb neni moc sem si myslel ze to bude vice.

A Jinkak na PSP 3000 to jede taky musis mit usb.prx soubor

• 2 months later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu