DEAWid Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ....porad mi nejdou stahnout ty mapy.....mohl by mi nekdo pomoct pres icq?????? nech si těch 6 otazníků a napiš sem to ICQ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludas22 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 diky.....uz jsem na to prisel........diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochy2209 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 čauves mám sw5.51 a když to chci spustit tak mi to napíše this game cannot be started. the data is corupted. nevíte co s tím abych to rozchodil. dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEAWid Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 čauves mám sw5.51 a když to chci spustit tak mi to napíše this game cannot be started. the data is corupted. nevíte co s tím abych to rozchodil. dík moc máš CF? estli jo, jaký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d4w1d3k Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 U Zlína je link na Uherské Hradiště,pls oprav to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEAWid Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 dík, opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochy2209 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 máš CF? estli jo, jaký.. nemám bez něj to nepojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro317 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 sry, ale stahovat přes 3 miliony snímků což by trvalo tak 3 týdny a slučování další 2 týdny se mi ani moc nechce :cheesygrin:Stejnak by to zabíralo přes 50 GB se všemi zoomy :idea: Dávám sem jen hlavní města a ty kde by se mohl člověk lehce ztratit 8) mapa SR so zoomom 8 z 11 zabera cca 1,1 GB..... to je podla mna velke cislo co si zahlasilllll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Hosi zkouseli ste nekdo na Henu a psp 3k nebo 2k s tou deskou co nejde standartne flashnout MapThis??? Zajimalo by me jestli to na tom henu proste jede diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 mam PSP 3000 a jede uplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Decin :D pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 mam PSP 3000 a jede uplně v poho :bash::bash::bash:Mooooc Dekuji:arrow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Mohl by jsi to upl hodit přes něco jinýho neš je Rapid-Share ??? třeba Ulož.to , CZshare... byl bych ti zato moc vděčný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravím velice se OMLOUVÁM ale bohužel nejsem schopen to nainstalovat. mám staženo map downloader a map thi s pak nějaké mapy... na psp mámCF 5.00 m-33 ale prostě nevím jak a dál stím.. můžete mi helfnout??? Ještě jednou děkuju a moc se omlouvám ale elektronice jsem nikdy moc nerozuměl..:(:(:( Tak jsem si asi 5x přečetl píspěvky k nainstalování map...Ale pořás se mi nic nezobrazí...:( HELP!!! Tak se chci omluvit všem neochotlivcům...XD Vaše neochota mi pomoct mě donutila zkoumat!! A nakonec se povedlo..:D:D Parádní věc ty mapy DÍKY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PR!b4 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zdravím, byla by možnost udělat Pardubice? =) ''jen otázka, tak mě nekamenujte xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEAWid Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Lidi, momentálně nemám moc času, a dlouho jsem tu i nebyl ... jestli není nějaký link funkční, napište, zkusím reupnout, pokud to ještě najdu .. manipulace s programem je jednoduchá, tak to zuste sami, nehodlám tu uploadovat každou dědinu zvlášť .. no ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtekk_kk Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 na začátek bych chtěl poděkovat, super prácička... jenom prosimtě jde tam nějak vyhledat ulici ? když to dám tak to napíše nějakou chybu... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ne ulice hledat nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Chtěl jsem jenom říct nějaké info pro zájemce na celou čr... Mám jí staženou!! Všechny zoomy její velikost je cca 1,2GB a stahování trvalo cca 10 hodin..:) při cca rychlosti 1Mb/s..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cecusa Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Zdravím, zkusil jsem to dát do PSP 3004 a nějak to nepracuje...Můžeš poradit,jestli je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Chtěl jsem jenom říct nějaké info pro zájemce na celou čr... Mám jí staženou!! Všechny zoomy její velikost je cca 1,2GB a stahování trvalo cca 10 hodin..:) při cca rychlosti 1Mb/s..:D Tak to nekam hod na net abychom si to mohlis tahnout 1,2gb neni moc sem si myslel ze to bude vice. A Jinkak na PSP 3000 to jede taky musis mit usb.prx soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finch.cz Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 nemůže to dát někdo na normální fileserver? třeba czshare, ulozto atp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 nice job:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEAWid Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 OK lidi, v brzské době to zkusím át i na jiné servery + zkusím další města, ale bohužel již nemám k dispozici PSP, takže to neodzkouším .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busak007 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Ahoj měl bych dotaz. Do jaké složky se má základovej program MapThis nahrát ;) předem díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.