Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mapy pro MapThis!

DEAWid

Recommended Posts

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
sry, ale stahovat přes 3 miliony snímků což by trvalo tak 3 týdny a slučování další 2 týdny se mi ani moc nechce :cheesygrin:

Stejnak by to zabíralo přes 50 GB se všemi zoomy :idea:

Dávám sem jen hlavní města a ty kde by se mohl člověk lehce ztratit 8)

mapa SR so zoomom 8 z 11 zabera cca 1,1 GB..... to je podla mna velke cislo co si zahlasilllll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím velice se OMLOUVÁM ale bohužel nejsem schopen to nainstalovat. mám staženo map downloader a map thi s pak nějaké mapy... na psp mámCF 5.00 m-33 ale prostě nevím jak a dál stím.. můžete mi helfnout??? Ještě jednou děkuju a moc se omlouvám ale elektronice jsem nikdy moc nerozuměl..:(:(:(

Tak jsem si asi 5x přečetl píspěvky k nainstalování map...Ale pořás se mi nic nezobrazí...:( HELP!!!

Tak se chci omluvit všem neochotlivcům...XD Vaše neochota mi pomoct mě donutila zkoumat!! A nakonec se povedlo..:D:D Parádní věc ty mapy DÍKY!!!

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Lidi, momentálně nemám moc času, a dlouho jsem tu i nebyl ... jestli není nějaký link funkční, napište, zkusím reupnout, pokud to ještě najdu ..

manipulace s programem je jednoduchá, tak to zuste sami, nehodlám tu uploadovat každou dědinu zvlášť .. no ne?

:)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Chtěl jsem jenom říct nějaké info pro zájemce na celou čr... Mám jí staženou!! Všechny zoomy její velikost je cca 1,2GB a stahování trvalo cca 10 hodin..:) při cca rychlosti 1Mb/s..:D

Tak to nekam hod na net abychom si to mohlis tahnout 1,2gb neni moc sem si myslel ze to bude vice.

A Jinkak na PSP 3000 to jede taky musis mit usb.prx soubor

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu