Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pár Otazek ohledně ps 3


pally

Recommended Posts

Zdravím,mam par otazek na ps 3

kdyz budu mit ps3 z 80 gb např. a budu chtit vetší třeba koupím 500 gb jestli to půjde a jestly musím něco instalovat..nebo tam strčím prázdnej a ten dashbort atd tam je uloženej v konzoli.

pak se chci zeptat zda jde na tom internetu třeba icq nebo skype.

jak je to s tim fimwerem kazdej ma jinou verzi musím to nekde stahovat nebo mi to nabídne samo jako u x boxu aktualizace?

na co je služba home jen že tam chodíš a hledáš nové kamaradi nebo ještě něco umí?

díky za radu jsem lama na ps3 :cheesygrin:

planuju si pořídit ps 3 na coda 4,6 a další pařby na mp

díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak na PS3 Fat si muzes hodit linux takze ICQ atd by nemel byt problem... Jinak to HOME asi myslis PSN ne ?? TAm mas kamose a muzes si tam stahovat temata,hry z PSP,PS1,PS2 i na PS3,jsou tam novinky a je to sakra dobre udelany oproti xboxu...

JJ tak to je skoro podobny jak na x boxu akorad lepší tak to je super už se na to těším. Z tím hdd asi neviš jak to je? když vyndam ten původí z ps 3 a zapnu konzoli bez hdd tak asi nic nenajede vid :cheesygrin: tak ten dashbord asi budu muset nejak nainstalovat na noví hdd nebo jak to je maš s tím skušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2SyNdRo23X: ty nevis co je PS3 Home..?

jinak souhlasim s tim ze Home je priserna nuda, opravdu nevim k cemu to jako slouzi. Kdyz sem to poprvy spustil tak sem hned zacal mackat X pro behani jako v GTA 4, asi to neni pro me no :)

a co to je to HOME ?? mam PS3 asi tyden a na natu sem ho mel pripojeny jen chvilicku abych si stahl novy POWERS do InFamous

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ma taky par dotazu, za kolik se da poridit nejlevnejsi bazarovy ps3? je mi jedno ktera to bude verze, ps2 hry nechci, ani ctecku karet, nepotrebuju ani velkej hdd, jelikoz na multimedia mam popcornhour a jde mi ciste jenom o ps3 hry a jeste by nebylo od veci aby ta konzole byla PAL eventuelne kvuli blu ray filmum. A jeste co je na nem nejporuchovejsi? treba xboxy ty stary hruza, a ted ty novy verze poruchovy nebyly.. mam v hlave ze ps3 ma problemy s mechanikou, takze kdybych koupil nejakej bez zaruky, tak je to riziko? a jeste dotaz, xboxovej gamepad jde pripojit k ps3 prez nejakej patch na linuxu, znamena to ze na slima ho nepripojim? diky moc za odpovedi .. potreboval bych vedet za kolik se proste da nejlevnejs poridit bazarovej fat.. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu