CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ahoj všichni odesílal jsem SMS na dobití na Czshare 3x!!! na 900 09 99 a tvar SMS je správný odečetlo mi to i prachy ale žádná SMS o kodem na dobití nepřišel co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ahoj všichni odesílal jsem SMS na dobití na Czshare 3x!!! na 900 09 99 a tvar SMS je správný odečetlo mi to i prachy ale žádná SMS o kodem na dobití nepřišel co stím ? a mas aktivovany na mobilu PREMIUM SMS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 No pokud by je neměl aktivovaný tak by mu to ty prachy neodečetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 me je to treba na pausalu odecetlo ale ve vyuctovani byly vraceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jak to aktivuju? když jsem měl ještě starej mobil tak to šlo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jak to aktivuju? když jsem měl ještě starej mobil tak to šlo v pohodě Zavolej si na operatora a pocitej stim ze to tve 3x odeslani ti bude vyuctovano :P :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 takže 210 000 GB :D skvělý :D a samozřejmě mám - 210kč :D PS už jsem tam volal asi 5x a pořád mi řekli to samý věnujeme se jinému zákazníkovy nebo volám ve špatnou dobu ale když jsem se podíval tak špatná doba nebyla a věnovat se jednomu zákazníkovy 2hod ? to už si zaplatil jiný služby ne ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 takže 210 000 GB :D skvělý :D a samozřejmě mám - 210kč :DPS už jsem tam volal asi 5x a pořád mi řekli to samý věnujeme se jinému zákazníkovy nebo volám ve špatnou dobu ale když jsem se podíval tak špatná doba nebyla a věnovat se jednomu zákazníkovy 2hod ? to už si zaplatil jiný služby ne ?:D chevy nebude ti to uctovano... a kamo ver ze na ionfolince je naval jak svine...taky tam delam a rikam ti kolik zakazniku ceka ve fronte to je peklo...nestihame je vseckz odbavovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Buď zavolej na operátora nebo napiš adminovi czsharu. Kontaktní informace má na hlavní straně czsharu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 měl jsem stejný problém ale odeslal jsem jenom jednu sms, sms sem musel zaplatit a kdyz sem psal adminovi tak m poslal at napisu na podporu zproztredkovatelské firmy (ta co zajištuje smsky) tak jsem tam psal a odepsali že sms dorazila v něčitelném tvaru a že bude předána ke znovuzpracování (ale sms jsem kontroloval a byla uplne v pořadku) a že to muže trvat i 14 dni tak jsem čekal a stejně mi nic nepřišlo. Tak jsem se na to vy*ral a kredity na czshare kupuju jenom od sim3ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 skvělý posílal jsem jí 3x a z toho mi nic nedaj bezva psal jsem taky na nějakou stránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Buď zavolej na operátora nebo napiš adminovi czsharu. Kontaktní informace má na hlavní straně czsharu .. Admin na czsharu mu premium SMS neaktivuje xDD Cinkni operátorovi, on ti je aktivuje ... a bude to vše vypadat, jako by si žádnou sms neodeslal. Takže jak to bude aktivní, pošleš to znova a obratem ri přijde kód ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 měl jsem pořát stejnou simku takže to musí být aktivované i na novém mobilu ne když z toho předchozího to šlo v tom podlemě problém nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 taktak problem je na strane czsharu ja kdyz sem to poslal tak jsem este zkousel poslat tu nejlevnejsi (asi za 5kc) a ta mi ten kredit mi taky neprisel a pozdeji asi o tyden - nic jsem na nastaveni simky nemenil - mi uz credity z ty pětikorunovy smsky přišly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 co ja vim tak kdyz sem si nedavno obednaval nejake GB tak sem zadnou sms nemusel mit prostě odeslal sem zadna sms s kodem neprisla jen ze odecteni 99kc premium sms... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.