Jump to content

problém s CZshare

CHheVvy

Recommended Posts

takže 210 000 GB :D skvělý :D a samozřejmě mám - 210kč :D

PS už jsem tam volal asi 5x a pořád mi řekli to samý věnujeme se jinému zákazníkovy nebo volám ve špatnou dobu ale když jsem se podíval tak špatná doba nebyla a věnovat se jednomu zákazníkovy 2hod ? to už si zaplatil jiný služby ne ?:D

takže 210 000 GB :D skvělý :D a samozřejmě mám - 210kč :D

PS už jsem tam volal asi 5x a pořád mi řekli to samý věnujeme se jinému zákazníkovy nebo volám ve špatnou dobu ale když jsem se podíval tak špatná doba nebyla a věnovat se jednomu zákazníkovy 2hod ? to už si zaplatil jiný služby ne ?:D

chevy nebude ti to uctovano...

a kamo ver ze na ionfolince je naval jak svine...taky tam delam a rikam ti kolik zakazniku ceka ve fronte to je peklo...nestihame je vseckz odbavovat...

měl jsem stejný problém ale odeslal jsem jenom jednu sms, sms sem musel zaplatit a kdyz sem psal adminovi tak m poslal at napisu na podporu zproztredkovatelské firmy (ta co zajištuje smsky) tak jsem tam psal a odepsali že sms dorazila v něčitelném tvaru a že bude předána ke znovuzpracování (ale sms jsem kontroloval a byla uplne v pořadku) a že to muže trvat i 14 dni tak jsem čekal a stejně mi nic nepřišlo. Tak jsem se na to vy*ral a kredity na czshare kupuju jenom od sim3ta

Buď zavolej na operátora nebo napiš adminovi czsharu. Kontaktní informace má na hlavní straně czsharu ..

Admin na czsharu mu premium SMS neaktivuje xDD

Cinkni operátorovi, on ti je aktivuje ... a bude to vše vypadat, jako by si žádnou sms neodeslal. Takže jak to bude aktivní, pošleš to znova a obratem ri přijde kód ...