Jump to content
  • 0

JDE povídat při hrani her ONLINE???

JK1

Question

Zdravím všechny,

po 8 letech hraní a stálého upgradování mého PC jsem dospěl k názoru že je nutná výměna a volba padla na PS3. Stále se něco na tom učím a že zvyknout si na Dualschock mě stálo hodně nervů a myslím že ještě stát bude. Jediné co u PS3 nechápu je že nevím jak se s kamarádama spojit při online hraní abychom spolu mohli povídat a hrát současně. Na PC jsme to řešili přes Skype ale v PS3 jsem zatím nic jiného nenašel.Headset mám spárovanej a nastavenej ale dál fakt nevím jak oddělit komunikaci jen na kámoše a neposlouchat i ostatní hráče. Mohl by mi někdo s tím poradit?Hraju MW2 a docela bych uvítal aby to šlapalo s povídáním jako na PC. Díky za rady

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0

No tak podle mého jestli chceš mluvit při hře jen z kamarádem tak to přímo nejde nebo jsem se stím ještě nesetkal jinak je tam ten chat v PS3 menu a tam si popovídat mužete ale přitom nejde hrát tuším ale jesště jsem to nezkoušel! Nemám moc známích co mají headset..

• 0
to vážně nejde při hraní kecac s ostatními?? si děláte prdel ne? :lol: no ani se nedivím že se za online neplatí když to stojí za hovno :blink:

Při on-line samozřejmě mužeš kecat z lidma ale otázka byla jestli třeba jen z jednotlivcem aby si ostatní co hrajou neslyšel...

• 0
Hraju Fifu 09, MW2, a jinak co se zamane ale ty dvě jmenované hry jsou favorité.Co ty?

na MW2 se teprve chystám zatím! A fifu moc neeee ale mám ji tam taky ale myslím že 08. Hrál se Fight Night3 pak KZ2,FarCry2,Motorstorm,Army of Two, GTA4(to je prča:)) Jinak jak říkáš co je tak to hraju:psp:

• 0
JJ Spilife přesně. Stejně kdo povídá při hrání tak jim není pořádně rozumět a hlas je trochu zastřen.Možná je to připojení nebo něčím jiným.

No já tenkrát hrál z jedním borcem KZ2 a slyšeli jsme se luxusně jen ty angláni a němci a ti co hráli byl takovej rušivej element! Ale sem tam sem na ně zařval Pleas medic:) a to zabíralo :cheesygrin: