Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Czshare stahování

Bunny1468622758

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
tusim ze ted to nejde nijak, dříve to šlo mírným upravením adresy

taky si myslim, že to ted nijak nejde... to co říká Cartman, je sice pěný, ale nefunguje to, nevim jakej link má namysli, alejedinej link je, kliknu pravym tlačítkem na ty soubory ke stažení a zkopíruju adresu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Když to vyhledáš , tak dole dáš stáhnout to asi víš, a jak se ti ukáže co sis vybral tak dej vlasnotsti a zkopiruj ten link, odhlaš se z czsharu, a ten zkopírovanej link hoď do adresy, a budeš hned stahovat...jako free user

Odkaz ke komentáři

• 0
tedka jsem to zkoušel podle cartmana, a kdž si překopíruju tu adresu na ten soubor, odhládim se, a znova otevřu tu adresu - rovnou mi to vyhodí kam chci soubor uložit :D (ikdyž jsem odhlášenej) .... ještě zkusim, jak to jde rychle a jestli mi to ubírá GB :D

to sem zkoušel, i když si odhlášenej, tak ti to ubírá GB, nevim jak je to možný, ale je to tak...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu