Bunny1468622758 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Když sem přihlášenej, tak si vyhledám soubour, který potřebuju, ale já chci stáhnout z FREE slotu a né z profi, kde najdu ten link na FREE? doufám, že chápete a pomůžete, předem dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Když seš prihlášenej najdi si ten link , zkopíruj si ho někam a potom se odhlaš, hoď link a stahuj jako free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tusim ze ted to nejde nijak, dříve to šlo mírným upravením adresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tusim ze ted to nejde nijak, dříve to šlo mírným upravením adresy taky si myslim, že to ted nijak nejde... to co říká Cartman, je sice pěný, ale nefunguje to, nevim jakej link má namysli, alejedinej link je, kliknu pravym tlačítkem na ty soubory ke stažení a zkopíruju adresu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Když to vyhledáš , tak dole dáš stáhnout to asi víš, a jak se ti ukáže co sis vybral tak dej vlasnotsti a zkopiruj ten link, odhlaš se z czsharu, a ten zkopírovanej link hoď do adresy, a budeš hned stahovat...jako free user Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak to právě nefunguje... teda aspoň mě...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tedka jsem to zkoušel podle cartmana, a kdž si překopíruju tu adresu na ten soubor, odhládim se, a znova otevřu tu adresu - rovnou mi to vyhodí kam chci soubor uložit :D (ikdyž jsem odhlášenej) .... ještě zkusim, jak to jde rychle a jestli mi to ubírá GB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tedka jsem to zkoušel podle cartmana, a kdž si překopíruju tu adresu na ten soubor, odhládim se, a znova otevřu tu adresu - rovnou mi to vyhodí kam chci soubor uložit :D (ikdyž jsem odhlášenej) .... ještě zkusim, jak to jde rychle a jestli mi to ubírá GB :D to sem zkoušel, i když si odhlášenej, tak ti to ubírá GB, nevim jak je to možný, ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bunny1468622758
Když sem přihlášenej, tak si vyhledám soubour, který potřebuju, ale já chci stáhnout z FREE slotu a né z profi, kde najdu ten link na FREE? doufám, že chápete a pomůžete, předem dík...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.