brians Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Nainstaloval jsem nové AVG 8.5 + Firewall před tím jsem měl Comodo security. Nechápu proč se mi ten Firewall nechce automaticky nakonfigurovat. Bez správného nastavení se vůbec nepřipojím k internetu.:cry: Nikdy jsem s tím problémy neměl až teď, když mám připojení přes wifi. Nevíte někdo co s tím? PS: dělá mi to i u jiných Firewall už jsem vyskoušel 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jestli ti to bez AVG s jeho firewallem fungovalo tak si nechej firewall jakej si měl a nainstaluj si AVG bez ní(nebo jenom vypni) a navíc by to konfigurovat mělo jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 hele mel sem stejny problem nejspis ti provozovatel zablokoval porty....jinak ti internetovy prohlizec jde ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 hele mel sem stejny problem nejspis ti provozovatel zablokoval porty....jinak ti internetovy prohlizec jde ne?? Ne pokud mám nainstalované AVG s Firewallem, tak mi ani prohlížeč nefunguje. Vyskoušel jsem už celkem firewallu 3x ani jeden mi nefungoval, prostě mě brání připojení na net. Zajímavé je, že mi to funguje pokud mám nainstalovaný comodo balík securyty s firewallem. Ten mi fungoval dobře až jsem narazil na jeden docela vážný problém. Nesmyslně mi brání FW v komunikaci s jedním programem, který se připojuje na internet jako služba. Nemohl jsem ho nějak extra nastavit, aby mě kominokoval s internetem, i když jsem ten program povolil, aby mohl komunikovat s netem, i tak mě program hlásí, že se nemuže připojit jenom, proto že mu v komunikaci brání můj firewall comodo. Proto jsem ho chtěl vyměnit za jiný firewall pod avg firewallem u předešlého připojení CDMA mi to fungovalo ok. TeĎ mám WIFI a je to problém! Lze s tím něco dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 chlap co mi opravoval pc ze je kravina si tam davat nove firewally ze staci jen te zakladni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 chlap co mi opravoval pc ze je kravina si tam davat nove firewally ze staci jen te zakladni... No já nevím jestli stačí ten co je ve windows, ale myslím si, že se najde někdo kdo řekne, že by nemusel stačit.:ziped: A na to se chci právě zeptat, když je ve windowsu vyplí základní firewall, tak jde to se připojit na net nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 zkus vypnout avg a firewall pak to zkus , nebo odinstaluj avg co ja vim tak se najdou lepsi antiviraky....zkuz treba nod32,avast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 No já nevím jestli stačí ten co je ve windows, ale myslím si, že se najde někdo kdo řekne, že by nemusel stačit.:ziped:A na to se chci právě zeptat, když je ve windowsu vyplí základní firewall, tak jde to se připojit na net nebo ne? Nic se nestane, znamená to, že máš zaplé 2 firewally najedonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 hele a když třeba přejdeě do nouzového režimu tak internet funguje? Jinak avg firewall bych moc nepoužíval (sám mam avg 9.0 ale mel jsem 8.0 i 8.5, ale třeba mi avg firewall blokoval přístup do jiného pc přes lan nebo wifi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Pokud zvolíš Nouzový režim s prací v síti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 chlap co mi opravoval pc ze je kravina si tam davat nove firewally ze staci jen te zakladni... Tak to je peknej troll, protoze ten ,,zakladni" jde pres registry snadno vypnout - a zvladnu to i ja.. Tak proc by to nezvladli borci (oni to zvladaji, bezne je to prvni vec, co kazdy dnesni vir udela... ale tak, tvuj problem) z ruska, co delaji opravdove viry, ktere napadaji statisice pc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Nainstaloval jsem nové AVG 8.5 + Firewall před tím jsem měl Comodo security.Nechápu proč se mi ten Firewall nechce automaticky nakonfigurovat. Bez správného nastavení se vůbec nepřipojím k internetu.:cry: Nikdy jsem s tím problémy neměl až teď, když mám připojení přes wifi. Nevíte někdo co s tím? PS: dělá mi to i u jiných Firewall už jsem vyskoušel 3... Pane bože proč si tam cpeš takové sra*ky? Přehlédl jsem co máš za systém, ale když budeš mít aktualizovaný NOD32, aktualizovaný systém - XP SP3, VISTA, nebo WINDOWS 7 - defaultní firewall a jak říkám, nejsi úplný trotl za klávesnicí, tak ti žádné viry nehrozí. Ono to je vždy mezi klávesnicí a židlí... + doinstaluj spybot manager a občas to tím projed a odstraň spyware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Nainstaloval jsem nové AVG 8.5 + Firewall před tím jsem měl Comodo security.
Nechápu proč se mi ten Firewall nechce automaticky nakonfigurovat.
Bez správného nastavení se vůbec nepřipojím k internetu.:cry:
Nikdy jsem s tím problémy neměl až teď, když mám připojení přes wifi.
Nevíte někdo co s tím?
PS: dělá mi to i u jiných Firewall už jsem vyskoušel 3...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.