Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nemohu se připojit na internet! Brání mi v tom Firewall

brians

Otázka

Nainstaloval jsem nové AVG 8.5 + Firewall před tím jsem měl Comodo security.

Nechápu proč se mi ten Firewall nechce automaticky nakonfigurovat.

Bez správného nastavení se vůbec nepřipojím k internetu.:cry:

Nikdy jsem s tím problémy neměl až teď, když mám připojení přes wifi.

Nevíte někdo co s tím?

PS: dělá mi to i u jiných Firewall už jsem vyskoušel 3...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
hele mel sem stejny problem nejspis ti provozovatel zablokoval porty....jinak ti internetovy prohlizec jde ne??

Ne pokud mám nainstalované AVG s Firewallem, tak mi ani prohlížeč nefunguje.

Vyskoušel jsem už celkem firewallu 3x ani jeden mi nefungoval, prostě mě brání připojení na net.

Zajímavé je, že mi to funguje pokud mám nainstalovaný comodo balík securyty s firewallem.

Ten mi fungoval dobře až jsem narazil na jeden docela vážný problém.

Nesmyslně mi brání FW v komunikaci s jedním programem, který se připojuje na internet jako služba.

Nemohl jsem ho nějak extra nastavit, aby mě kominokoval s internetem, i když jsem ten program povolil, aby mohl komunikovat s netem, i tak mě program hlásí, že se nemuže připojit jenom, proto že mu v komunikaci brání můj firewall comodo.

Proto jsem ho chtěl vyměnit za jiný firewall pod avg firewallem u předešlého připojení CDMA mi to fungovalo ok.

TeĎ mám WIFI a je to problém!

Lze s tím něco dělat?

Odkaz ke komentáři

• 0
chlap co mi opravoval pc ze je kravina si tam davat nove firewally ze staci jen te zakladni...

No já nevím jestli stačí ten co je ve windows, ale myslím si, že se najde někdo kdo řekne, že by nemusel stačit.:ziped:

A na to se chci právě zeptat, když je ve windowsu vyplí základní firewall, tak jde to se připojit na net nebo ne?

Odkaz ke komentáři

• 0
No já nevím jestli stačí ten co je ve windows, ale myslím si, že se najde někdo kdo řekne, že by nemusel stačit.:ziped:

A na to se chci právě zeptat, když je ve windowsu vyplí základní firewall, tak jde to se připojit na net nebo ne?

Nic se nestane, znamená to, že máš zaplé 2 firewally najedonu?

Odkaz ke komentáři

• 0
chlap co mi opravoval pc ze je kravina si tam davat nove firewally ze staci jen te zakladni...

Tak to je peknej troll, protoze ten ,,zakladni" jde pres registry snadno vypnout - a zvladnu to i ja.. Tak proc by to nezvladli borci (oni to zvladaji, bezne je to prvni vec, co kazdy dnesni vir udela... ale tak, tvuj problem) z ruska, co delaji opravdove viry, ktere napadaji statisice pc..

Odkaz ke komentáři

• 0
Nainstaloval jsem nové AVG 8.5 + Firewall před tím jsem měl Comodo security.

Nechápu proč se mi ten Firewall nechce automaticky nakonfigurovat.

Bez správného nastavení se vůbec nepřipojím k internetu.:cry:

Nikdy jsem s tím problémy neměl až teď, když mám připojení přes wifi.

Nevíte někdo co s tím?

PS: dělá mi to i u jiných Firewall už jsem vyskoušel 3...

Pane bože proč si tam cpeš takové sra*ky? Přehlédl jsem co máš za systém, ale když budeš mít aktualizovaný NOD32, aktualizovaný systém - XP SP3, VISTA, nebo WINDOWS 7 - defaultní firewall a jak říkám, nejsi úplný trotl za klávesnicí, tak ti žádné viry nehrozí. Ono to je vždy mezi klávesnicí a židlí...

+ doinstaluj spybot manager a občas to tím projed a odstraň spyware

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu