Martincz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zdravím. Mám takový menší problém. Když vypínám Xbox tak by se mělo všechno vypnout najednou, ale když to vypnu tak ventilátor se ještě točí asi 10s a u toho problikává vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petros27 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ventilatory tocej protoze se Xbox do ochlazuje, coz je normalni, jinak by se mohl prismahnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tady je rec o ovladaci ? Ja si teda nevsiml . Jinak , pokud tam mas spustenych vic veci najednou , nebo konzole delala nejake narocne operace , je jasny ze se dele vypina , to mas jako u PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martincz Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 No, nikdy mi to nedělalo a zkouším to teďka třeba jen zapnout a vypnout, ale vždycky mi to prostě vyplo naráz, ale teďka to vypnu, zhasne monitor, jako že to je vypnuté a ventilátor furt pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martincz Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Hej. Už jsem na to přišel. Problém byl v tom, že jsem měl zapnuté Background Downloads. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martincz
Zdravím. Mám takový menší problém. Když vypínám Xbox tak by se mělo všechno vypnout najednou, ale když to vypnu tak ventilátor se ještě točí asi 10s a u toho problikává vypínač.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.