Martincz Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Zdravím. Mám takový menší problém. Když vypínám Xbox tak by se mělo všechno vypnout najednou, ale když to vypnu tak ventilátor se ještě točí asi 10s a u toho problikává vypínač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 petros27 Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 ventilatory tocej protoze se Xbox do ochlazuje, coz je normalni, jinak by se mohl prismahnout :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted November 17, 2009 Moderators Report Share Posted November 17, 2009 Tady je rec o ovladaci ? Ja si teda nevsiml . Jinak , pokud tam mas spustenych vic veci najednou , nebo konzole delala nejake narocne operace , je jasny ze se dele vypina , to mas jako u PC :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martincz Posted November 17, 2009 Author Report Share Posted November 17, 2009 No, nikdy mi to nedělalo a zkouším to teďka třeba jen zapnout a vypnout, ale vždycky mi to prostě vyplo naráz, ale teďka to vypnu, zhasne monitor, jako že to je vypnuté a ventilátor furt pracuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martincz Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 Hej. Už jsem na to přišel. Problém byl v tom, že jsem měl zapnuté Background Downloads. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Martincz
Zdravím. Mám takový menší problém. Když vypínám Xbox tak by se mělo všechno vypnout najednou, ale když to vypnu tak ventilátor se ještě točí asi 10s a u toho problikává vypínač.
4 answers to this question
Recommended Posts