GoIId Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 A nevadí vám ,že už tu je topic o leafu....:!: Chci se zeptat jde vám hraní i na zahraničních servrech? (německo,polsko....) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 no českej tam není :D takže odpověď je - jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Myslel jsem jako s pingem protože mě to nefungovaalo...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 nejde , ping musi byt pod 30 ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 mě to taky nejede. nevim proč. Napíše mi to "Unable to connect to host" a nepřipoíjm se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 napiste hry ktere hrajete abych vedel co mam stahnout :-) http://xbox-players.ic.cz/ koukni tady. jsou tam už nějaký lidi a když vybereš jejich profil, tak tam můžeš rovnou vybrat i hry, nebo se taky regnout :) http://xbox-players.ic.cz/index.php?site=squads&action=show&squadID=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 mě to taky nejede. nevim proč. Napíše mi to "Unable to connect to host" a nepřipoíjm se si idiot nebo co ? :roll: to asi bude tim pingem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 víš co? do idiotů si tu nadávej někomu jinýmu. Já si myslím celou dobu že to je pingem. Tak se laskavě uklidni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 taky to je pingem tak proc se na to jak idiot ptas kdyz to vis ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 přečetl jsem si starší komenty a někdo psal že to ned 30ms nejede. Což je teda dost SHIT. Když Ani s 20Mb připojením se tam nedá hrát. A asi jsi velkej 15 letej drsňák, když tady urážíš lidi. To před tebou smekám skalp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 taky to je pingem tak proc se na to jak idiot ptas kdyz to vis ? :roll: Kvazzzi,vyser se na to urazeni a nadavani,nebo uz napiseme modum,at te nejak potrestaj,uz nas vsechny seres:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ja uz jim posilal ! ale porad asi je to malo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 nedaly by jste zítra někdo mw2?:) E:No vlastně dneska.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 bych dal ted :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Lidi. Paříme COD MW2 skoro každej den. Tady http://xbox-players.ic.cz/ kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Jak to mate fyzicky zapojeny? Xbox a PC mam spojeny pres router (do kteryho me jde internet). XLink se vsak tvari, ze zadna konzole pripojena neni:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Koupil jsem si druhou sitovku. Mam kabel s netem do kompu, pak v nastaveni site udelany premosteni obou sitovek a nasledne de kabel do konzole. Slape mi to jak na xlink, tak na leaf. Udelal jsem to takhle, protoze nemusim nikde nastavovat zadne porty a podobne veci. A navic sitovka je levnejsi nez router a v kompu se treba bude hodit. To premosteni prej byt nemusi. Kamos jede na obouch programech i bez toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 taky to mam takhle , je to asi nejlepsi zpusob :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Pres ten router jste to nikdo nerozchodili? Leaf me pres to jde, ale tohle ne. Edit: Uz jsem to rozchodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Musíš tam povolit porty. nebo tak nějak. :) a připadně by jsi to měl napsat jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Musíš tam povolit porty. nebo tak nějak. :)a připadně by jsi to měl napsat jak. Nakonec jsem zjistil, ze jsem celou dobu konfiguroval jinou sitovku. Ale pokud nekdo potrebuje poradit s portama, tak myslim, ze bych uz ted vedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 :D tak to naštve :D to znám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Unable to conect-i s čechama-přes leaf hraju-neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 já ti poradim. napiš mi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 jak nastavit porty na routeru aby se dalo hrát? Píše mi asi milion lidí jak to maj nastavit. Ale já nevim. Nějaká rada??? Prostě aby to jelo přez router :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.