Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CROSS GAME CHAT - Komunikace


Lojzik

Recommended Posts

Ahoj PS3 lidstvo,

Zajímalo by mě, jakým způsobem se mezi sebou komunikuje na PS3 (samozřejmě vlastním bluetooth headset)? S několika přáteli jsme přešly z 360 na PS3. A narazily jsme na opravdu velký problém čímž je komunikace. Nechci řešit to, že je PS3 na prd a že už to mělo být dávno, ale spíše by mě zajímalo, jak se k tomuto opravdu velkému problému staví Sony, zda třeba platí to zavedení CrossGame chatu ve zmiňovaném termínu 19.11.2009, nebo to byl fake.

Rozumím lidem, že pokud tuto funkci neznají, že jim může připadat skoro na nic.. Ale pravda je taková, že pokud se chci sejít s přátely a domluvit se na nějaké gamesce, tak je to skoro nadlidský výkon. I ty zprávy fungujou velmi podivně. Požíváte nějaké alternativy pro komunikaci?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Xdante: A máš nějakou oficiální zprávu o tomto kroku? Já jsem teď našel obsah Updatu 3.10 na oficiálním blogu playstation http://blog.eu.playstation.com/ a nemám potěšující zprávu. Nový update bude obsahovat blbosti jako Komunikaci vaší ps3 s facebookem a twitterem (umísťovaní Trofejí na zeď a dále o tom co jste stáhly a hrajete).. Dále pak kategorie fotek už nebude zobrazovat v jednom sloupku ale po celé obrazovce. A ten poslední titulek mě naprosto dostal.. PSN friendlist byl modifikován po obdržených hodnoceních po spuštění verze 3.0. Přidaly jsme možnost změnit barvu okénka Vašeho profilu v XMB.. No dělají si srandu? Teď jsem si všimnul, že je tam i vindejho..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jakoze PS3 nema univerzalni kecaci nastroj, ktery by fungoval ve vsech hrach? Tak to sem ani nevedel, ale je to teda cernej puntik pro tuhle nasi masinku, "nastesti" je casu tak malo, ze sem se k nejakemu online s prateli a souvisejici domluve jeste nedostal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu