Niggas Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 AFKIM je jakýsi program pro komunikaci (něco jako ICQ) ale chtěl bych slyšet nějáké skušenosti jak tento program pracuje a jaké jsou jeho reference.. díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 ASI tak ICQ na PSP je blbost a prej je to hodně nestabilní a poruchový program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Když už ICQ na PSP, tak jedině ebuddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luker Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 ASI tak ICQ na PSP je blbost a prej je to hodně nestabylní a poruchový program Proč by mělo být ICQ na PSP blbost? Vysvětli mi to prosím ;) Program není nijak nestabilní ani poruchový. Jedinou vadou je, že se údajně může vyskytnout problém s připojením na bitlbee.org, což se mi ještě nestalo a to tuto aplikaci používám často. Jinak Ebuddy je samožřejmě skvělá možnost ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Proč by mělo být ICQ na PSP blbost? Vysvětli mi to prosím ;) Program není nijak nestabilní ani poruchový. Jedinou vadou je, že se údajně může vyskytnout problém s připojením na bitlbee.org, což se mi ještě nestalo a to tuto aplikaci používám často. Jinak Ebuddy je samožřejmě skvělá možnost ;] už samotné ICQ je blbos a zotročavat tím PSP je hnus!!! :psp: (sory za spam on pomě chtěl vlastní názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.